tisdag 26 mars 2013

China Glaze "When Stars Collide"

Okej, här kommer det lack som jag valde att testa först ur China Glazes nua holo-kollektion Hologlam, nämligen When Stars Collide. Lacken kom hem till mig i onsdags förra veckan och jag måste erkänna att det tog mig ett helt dygn att våga öppna den första flaskan - de är ju så vackra! Men till slut så valde jag When Stars Collide som också var det lack som fick se vårsolen i Göteborg i fredags. Göteborgsresa gick föresten över förväntningarna och jag och syrran hade en mysig dag där vi pratade om allt, kikade i Nordstan samt gick en sväng till NK och Grand Parfymeri som jag lärde mig att (typ) hitta till när jag var där för tre veckor sedan. 

Tittade jag något på mina naglar i Göteborg? Oh ja, jag kunde inte sluta! :) På tåget kikade jag hur lacket såg ut i vanligt tåglampeljus och det var väl så där och när solen väl kom upp (vi lämnade Sthlm kl 05.25 på morgonen) så upplevde jag hur det såg ut i soluppgången. Jag har kikat på det i solljus via olika fönster och i direkt solljus utomhus. I solljus är nog det här ett av de snyggaste holo-lacken jag äger... *mys*  

Det blev några extra bilder idag, hoppas det var ok :)



Jag vet inte riktigt vad jag ska säga att When Stars Collide har för färg. Lila känns inte helt rätt men det gör iofs inte purpur eller plommon heller. Ja, ni ser ju att det är där någonstans iaf.

På bilderna har jag två lager men inget överlack eftersom jag fick samtal mitt i lackningen och inte ville lägga SV utifall att det skulle förstöra all holo om jag la det när lacket var torrt. Jag ville helt enkelt inte riskera något :) Jag tyckte WSC var otroligt lättapplicerat och jag märkte inte av någon sorts holosjuka alls. Nu använde jag ju Aqua Base från Nfu Oh som baslack så jag kan inte uttala mig om hur lacket beter sig på vanligt baslack.


Okej, ska jag vara ärlig eller ska jag låtsas? Helt ärligt ÄLSKAR jag det här lacket men hur i hela friden ska jag våga använda det särskilt många gånger? Jag vill ju inte att det ska ta slut - någonsin! När jag är 75 år och vaggar fram i matbutiken så vill jag kunna bära When Star Collide och vara den tuffaste tanten i staden. Jag kan riktigt se hur det andra damerna i PRO (Pensionärernas Riksorganisation) skvallrar om mig och mitt "o-damiga" sätt och mina "vulgära" nagellack. 

Ärligt? Ja, jag kommer använda det igen. Och igen. Och antagligen fler gånger. Det är tur att jag har många nagellack att använda mellan gångerna så att lacket verkligen räcker till jag blir gammal dam! :)

Färg: 5/5 
Applicering/formula: 5/5 
Elins betyg baserat på "känsla": 5/5 


// Sleepy Elin 

20 kommentarer:

  1. Det ser såå fint ut! Nu är jag ännu mer nöjd med beställningen jag gjorde häromdagen :-D

    SvaraRadera
  2. Jäklars vad snyggt. Detta är den kollektionen som jag bestämde mig för att verkligen skaffa hela av. Nu har jag klickat hem och jag bara längtar. :) Otroligt vackra bilder.

    SvaraRadera
  3. Väldigt vacker färg, du har nästan omvänt mig. Det här kanske jag "behöver" i alla fall.

    SvaraRadera
  4. Hahaha, tack för kul läsning!!
    Och helt galet snyggt, det här blir nog min favorit från Hologlam. Tyvärr har jag inte vågat prova mer än ett, har inget Aqua Base, och utan blev det inte så snyggt.

    SvaraRadera
  5. Men när du är penionär så är det ju en helt annan generation som är det ihop med dig :) Vi som också älskar nagellack och klär oss hur vi vill och färgar håret blått osv. Då kommer de andra tanterna i PRO att tycka att ditt nagellack är uråldigt eftersom de har nått mycket häftigare! (som inte ens är uppfunnet än) :D

    SvaraRadera
  6. Oj vilka fina bilder! LIIITE glad att detta är på väg hem till mig just nu. :D :D :D

    SvaraRadera
  7. Åh så himla fint! Tror jag måste ha detta ändå ;)

    SvaraRadera
  8. Fantastiskt tjusigt! Beställde nio stycken Hologlam från TD i fredags och typiskt nog var det här slutsålt. Nåja, får lägga vantarna på det vid något annat tillfälle.

    SvaraRadera
  9. Åh gud så snyggt! Jag vill att mina Hologram ska komma NU!

    SvaraRadera
  10. Åh, nu har du omvänt mig. Om alla lack i den här kollektionen är så här fina måste jag ha dem. Ja, fan, nu måste jag köpa dem. Jag som bestämt mig för att inte skaffa någon av dem...

    SvaraRadera
  11. Åh himmel, vilket lack!
    Det ser ju helt magiskt ut!

    SvaraRadera
  12. Tänk vad olika man kan tycka, jag gillade det inte alls och gav bort det :P

    SvaraRadera
  13. Wow! Det var till och med snyggare än jag hade trott!

    SvaraRadera
  14. Jag hade ju egentligen inte tänkt köpa något av lacken i den här kollektionen... Men dina fina bilder fick mig att tänka om! Är visserligen inte överförtjust i holo (skäms lite) men grundfärgen i detta var ju sjukt snygg!

    SvaraRadera
  15. Ah ma gawd. Jag behöver detta.

    SvaraRadera
  16. Det är verkligen underbart! Men klart att du ska använda det, det kommer räcka till massa manikyrer eftersom det täcker så bra och dessutom kommer det såklart att komma fler hololack att älska...

    SvaraRadera
  17. åååh vill ha vill ha vill ha!
    Jag ska också vara tuffa tanten med snygga lack varje dag, baske mig!
    Du å jag Elin ;P

    SvaraRadera
  18. Alltså, jag var inte alls sugen på något av hologram-lacken när jag först såg dem, nu behöver jag nog snart allihop...:o

    SvaraRadera