torsdag 21 mars 2013

Nail Art: Double-O-Pink

Ni vet hur man ibland inte kan låta en vanlig manikyr vara utan man bara MÅSTE gör något - vad som helst? Så kände jag efter att jag hade målat Off The Shoulder och tagit mina foton. Men eftersom jag redan gjort en rosa/svart bubbelmanikyr så var jag ju tvungen att hitta på något annat och kom att tänka på att Tour De Finance kanske skulle passa...

Sagt och gjort så började jag dotta och det märks att jag lärt mig hur man gör efter att ha gjort liknande manikyrer två gånger innan. Jag tycker det blev en bättre spridning på bubblorna den här gången och att manikyren ser "renare" ut helt enkelt. 


Som ni ser på bilderna så valde jag att inte ha några bubblor längst ner på naglarna den här gången men smaken är ju som baken. Jag har testat båda varianterna tidigare och kommit fram till att jag tycker det är snyggast så här, med en bubblig funky-french, typ.Vill ni ha en till tutorial eller duger den jag gjorde förra gången?

 
// Sleepy Elin 

13 kommentarer:

 1. Väldigt snyggt! Gillar verkligen denna typen av prickar. Måste testa snart :)!

  SvaraRadera
 2. Det här är så fint. Jag är så sugen på att testa att göra något liknande. :)

  SvaraRadera
 3. Supersnyggt! Härliga färger också!

  SvaraRadera
 4. Skitsnyggt! Gillar verkligen dina bubbelmanikyrer :) Har du kommit på designen själv?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket!
   Näe, jag har inte kommit på den själv utan letade inspiration till Nail Art Sunday-temat prickar så jag googlade typ "nail art dots" eller något sånt och fick upp massor med spännande saker - och den här var den jag valde att göra en egen version på :)

   Radera
 5. Verkligen snyggt! Lekfullt och glatt utan att för den skull bli "barnsligt" :)

  SvaraRadera
 6. Snyggt som alltid! :D Gillar den grönsvarta varianten bäst men det var ju inte oväntat. Kul med variantion av ett fint mönster dock. :)

  SvaraRadera
 7. Lika snyggt som alltid när du är i nail art tagen! :)

  SvaraRadera
 8. Hej! Vilken snygg blogg du har och vilken jättesnygg manikyr! De två rosa färgerna som du har valt passar jättebra ihop, det blev riktig glatt och fint.

  SvaraRadera
 9. två fina rosa nyanser som passade bra ihop med varandra.

  SvaraRadera