tisdag 19 mars 2013

Dollish Polish "BAZINGA!" (Gästnaglar!)

Vad gör du om någon som aldrig någonsin använt nagellack kommer till dig och ber att få lite nagelvård? Jo, du ställer upp så klart och ger dig i kast med både nagelbad och handskrubb och nagelbandsfixning och inoljning. Vad gör du när denne person sedan frågar efter ett passande nagellack och känner sig sugen på att testa BAZINGA! som sin allra första manikyr? Jo, du kör hårt och hoppas hon inte ångrar sig :)

Min syster var här igår och premiärtestade mitt BAZINGA! från Dollish Polish och hon blev totalt förälskad. Jag tror faktisk hon tom funderar på att skaffa sig en egen flaska - det är inte illa pinkat för nån som endast använt Nail Envy ett handfull gånger i sin liv och aldrig någonsin gjort en ordentlig manikyr.


Vi kände båda två att vi ville ha ett ganska neutralt lack under BAZINGA och efter lite experimenterade på nagelhjul så kom vi fram till att Vanity Fairest från Essie var vinnaren. Så det ni ser på bilderna är ett lager av BAZINGA ovanpå Vanity Fairest och så Seche Vite ovanpå det. Torktiden var oväntat snabb.

Formulan är lite tjock men ändå helt ok och ibland får man pilla lite för att få alla olika glitter att fördela sig jämnt över naglarna. Olika glitter ja, jag ska se om jag kan hitta alla olika i lacket...
- små vita fyrkanter
- stora vita rektanglar 
- mellanstora röda hexagoner
- mellanstora röda fyrkater
- mellanstora gula hexagoner
- små svarta strängglitter
- stora svarta prickar
Alla dessa glitter samlas i en helt klar bas med en liten liten dragning till gult. 


Jag kan ju säga att det inte bara är min syster som är förälskad i det här lacket, det är jag också trots att det verkligen spränger nya gränser för vilka glitter man kan stoppa i ett och samma lack :) Jag kommer nog att testa det själv också ganska snart bara för att... :)

Färg: 3/5 
Applicering/formula: 3/5 
Elins betyg baserat på "känsla": 4/5 


// Sleepy Elin 

10 kommentarer:

 1. Vad läckert!! Kul att din syster vågade prova, jag önskar fler vågade spränga sin bekvämlighetsgräns för naglarna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det tycker jag verkligen folk borde göra. Det finns nästan inga don'ts tycker jag utan det är bara att prova ALLT och se vad man gillar :)

   Radera
 2. Hahahah gud vad roligt att hon valde det lacket, som känns lite väl galet för Mig! :P
  Coolt, hopppas hon skaffar ett eget :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va? Säger du att du inte skulle testa BAZINGA! om du fick chansen? Det tror jag inte på :)

   Radera
 3. Härligt att hon vågade sig på något lite extra när det ändå var dags att testa något nytt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur? Min syster har aldrig varit feg och det här bevisar ju saken :)

   Radera
 4. Åhnej va kul! Du berättade ju om din systers icke-existerande manikyrer när vi träffades. Och så väljer hon BAZINGA!!!! Men fy vad roligt! Och snyggt och tufft och jävligt attitydfullt! Är det ett ord? Hah!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att du kommer ihåg det?! Haha!
   Attitydsfullt måste vara ett ord - annars så ser vi till att det blir det tycker jag!

   Radera
 5. Jag tycker egentligen det känns bäst och mest logiskt att välja ett lack som känns kul eller fantastikst vackert som sitt första lack. Väljer man nått som är safe och tråkigt fattar man ju aldrig hur kul och snyggt det kan vara med nagellack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, kanske var det det som gick fel första gången vi skulle testa nagellack. Det blev för fegt och tråkigt och inget kul alls...

   Radera