torsdag 28 mars 2013

OPI "Teenage Dream"

W O W ! ! ! Inte hade jag väl kunnat tro att Teenage Dream från OPI skulle vara så snyggt ensamt men oj vilken kärlek jag känner nu! Jag sneglade länge på detta lack innan jag till slut klickade hem det och det har verkligen tjänat mig på alla de bästa sätten. Det fick vara med i en Valentine-manikyr förra månaden och här även varit en av ingredienserna i mitt senaste frankenlack (som inte har sett dagens ljus på blggen än).

Det jag gillar med den här sortens glitterlack är att de kan bli opakta helt av sig själva. Nu krävdes det visseligen tre lager men vad gör det - det blir ju ursnyggt! Det jag gillar med den här sortens rosa är persikonyansen som ligger och lurar där under. Den påminner mig om hololacket Miss Bliss (Color Club) som jag visade för någon vecka sedan i nyansen. Håller ni inte med? Vilka söta låtsassyskon Teenage Dream och Miss Bliss är :)


Som jag skrev innan så är det tre lager som krävs för att ni ska uppleva Teenage Dream så som jag visar upp det på mina bilder. Sedan så hade jag bara ett lager SV på men man kan med fördel ha två lager för att få ytan helt jämn. 

Teenage Dream innehåller visseligen en skir rosa bas och massor av rosa miniglitter - men det innehåller ocskå en hel del medelstora hologlitter också som ni säkert redan märkt på bilderna. Och jag tror att det är just dem som ger lacket mycket av dess charm, det är inte bara supersött och gulligt utan lite coolt och häftigt också.


Det här lacket har alltså hunnit med en hel del redan innan det fick visa upp sig här på bloggen så att jag tycker om det är ju inte så svårt att förstå. Jag tror inte oddsen på att det kommer dyka upp här igen är särskilt höga heller, lacket passar ju som sagt perfekt till accentnaglar och i frankenlack.

Nu vill jag ju så klart höra vad ni tycker om Teenage Dream. Är det för sötsliskigt eller håller ni med om att det är lite häftigt också?


Färg: 5/5
Applicering/formula:
 5/5
 
Elins betyg baserat på "känsla": 5/5  


// Sleepy Elin

21 kommentarer:

 1. Glitterlack som kan bäras på egen hand är de allra bästa. Och tre lager är ju inget konstigt. Jag tycker också om Teenage Dream, det känns väldigt feminint med allt det rosa och glittriga. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är inte många lack som kommer undan med att vara så feminina utan att vara för sockersöta och tjejiga. Teenage Dream känns mer coolt än sött :)

   Radera
 2. Jag gillar det verkligen och tycker det är jättefint!

  SvaraRadera
 3. Väldigt fint!!
  3 lager känns absolut ok, det är när det drar iväg på 4-5 lager som det är dax att lacka om med underkläder ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, tre lager är superok för att vara glitterlack. På senaste tiden har jag dock fler gånger gjort misstaget att lacka med för skira glitterlack utan underkläder... Man blir inte glad när man upptäcker sitt misstag :/

   Radera
 4. Gillar också detta massor, en av få opi som jag har back-up på :)

  SvaraRadera
 5. Tycker det är såååå snyggt!:-)

  SvaraRadera
 6. Kommit ifrån mina glitterlack lite grann, synd för de är så fina:) Detta inget undantag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag glömmer också bort mina glitterlack ibland... Fastän de står rakt framför näsan på mig. Jag tror att man drar sig lite pga av borttagningen... iaf gör jag det! :(

   Radera
 7. Oväntat snyggt och jag som inte ens brukar tycka om rosa lack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker du inte om rosa? Jag tror det mest handlar om nyanser, du behöver bara hitta "din" nyans, ja, eller ett med massor av glitter i :)

   Radera
 8. Jag har också kommit ifrån glittret lite grann. Förmodligen för att jag är för lat och tycker det är jobbigt med borttagningen ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag är också dålig å glitter pga den jobbiga borttagningen. Det borde uppfinnas ett bättre sätt att ta bort glitterlack på!

   Radera
 9. Det här är så himla fint. Har också kollat på det många gånger men jag tycker fortfarande att OPI är lite väl dyrt för mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de är ju lite dyrare än tex China Glaze och Essie men jag älskar verkligen OPI. Men å andra sidan så finns det så otroligt många andra märken som är billigare och också har snygga färger så egentligen så går det nog ingen nöd :)

   Radera
 10. Oj oj vad fint detta var måste jag själv köpa!
  Kul att du var med idag :)

  SvaraRadera
 11. Den var nog lite för ... "mesig" för min smak!
  Mer färg till folket! =)

  SvaraRadera
 12. Jag älskar det här lacket! Får jag bara behålla ett ändå glitterlack så väljer jag detta...

  SvaraRadera