torsdag 14 mars 2013

Recension: Lush Let The Good Times Roll

Nu är det dags för en recension igen - och den här gången tänkte jag att ni skulle få veta lite mer om ansiktspeelingen Let The Good Times Roll från Lush. Jag har nu använt en hel burk (och köpt en ny) så jag känner att jag kan ge produkten ett ärligt betyg.

Let The Good Times Roll var från början en jul-produkt men blev så populär att det bestämdes att det skulle stanna i deras sortiment permanent - trodde de. Nu har Lush dock bestämt om sig och de burkar av LTGTR som finns i butikerna är de sista som de har - tills nästa jul alltså. Och det är så förtvivlat synd för jag älskar verkligen den här produkten! Jag har aldrig haft så små porer som jag fått sedan jag börjat använda denna underbara skrubb.

Det jag gillar med Let The Good Times Roll är bland annat lukten - den luktar verkligen kakdeg! Den känns även naturlig eftersom man peelar med polenta och popcorn och trots att man peelat rejält så känner man sig inte torr i ansiktet efteråt.

Vill du testa? Spring in på närmsta Lush redan idag och kolla om de har en burk kvar - det är först till kvarn! 89 kr kostar kalaset...


Elins betyg baserat på "känsla": 5/5


Innehållsförteckning:
Maize Flour (Zea Mays), Glycerin (Glycerine), Talc (Talc), Water (Aqua), Majsolja (Zea Mays), Kanelpulver (Cinnamomum cassia), Perfume (Perfume), Gardeniaextrakt (Gardenia jasminoides), Popcorn// Sleepy Elin

12 kommentarer:

 1. Oj, nu blev jag ju verkligen sugen på denna. Synd att det inte finns någon Lush-butik i närheten. Jag får kika på webben om jag hittar den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror tyvärr den är slut på webben :(

   Radera
 2. Åh så synd att de inte kommer ha kvar den, och sååå synd att din recension kom en dag tidigare...jag som gjorde en beställning från dem igår...:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var tur i oturen om man kan säga så för jag tror LTGTR är slut i webbshoppen :( Men du kommer bli supernöjd med Lemony Flutter, det lovar jag!

   Radera
 3. Jag älskar Lush-produkterna och den här kanske jag skulle passa på att köpa om jag stöter på den någon dag, får väl bli till nästa jul då. Jag har fått världens sämsta hy i ansiktet helt plötsligt och skulle definitivt behöva en effektiv ansiktspeeling.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är verkligen superdåligt att den är utgående. Men kika i butiken om du har en Lush i närheten för det kan finnas burkar kvar. Jag köpte ju en för bara två veckor sedan i GBG så chansen finns! :)

   Radera
 4. Åh nej! Jag vill ju testa ju! Jag är så ledsen att inte ha Lush i stan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag förstår att det känns trist :( Jag vet bara var en Lush finns här i Sthlm och den är vid Centralen... och där är man ju sååå ofta - inte :(

   Radera
 5. Kakaaaaa! :D och Elin, ofta ni bara har en Lush i Stockholm?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det sa jag inte - jag skrev att jag bara vet var en ligger nånstans. Det finns säkert fler - men jag har ingen aning om var! :)

   Radera
 6. Spontant såg det ut som en enkel innehållsförteckning... Bortsett från parfym och gardenia så kanske man kan göra nått liknande hemma i köket :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, du kan ju alltid testa dig fram? :) Ditt varumärke kanske består av snygga franken-/indielack samt ansiktspeeling :)

   Radera