söndag 3 mars 2013

Nail Art Sunday - Tema: Gradients

Gissa vad jag gjorde igår - jo, jag träffade ett helt gäng med nagelintresserade tjejer som jag lärt känna via Facebooksidan Lacka - Byt. Det var otroligt roligt att få en röst till alla ansikten och jag hoppas jag för möjligheten att lära känna er än bättre! (Jag hoppas ni inte tyckte att jag var alldeles för tokig - jag försökte verkligen verka vuxen men det går åt skogen varje gång...)

En av dem som var med på nagellacksträffen var bloggerskan Lela som startade Nail Art Sunday på bloggen LeLack. Så eftersom det är söndag och veckans tema är gradients så har jag gjort en gradient av två lack vars namn börjar på s. De utvala lacken är Splish Splash från China Glaze samt Suzi & The 7 Düsseldorfs från OPI. Även den här manikyren har blivit döpt av min sambo - som tyckte att Horizon var ett passande namn. Och jag kan inte annat än att hålla med.


En svampad gradient alltså - inte så höga odds för att få se sådana på den här bloggen ;) Bilderna blev verkligen jättebra tycker jag - men det är ingenting emot hur manikyren såg ut IRL. När man inte tittar på manikyren i förstoringsglas (för så känns det när man tittar på bilderna, för ärligt, naglarna är fem gånger så stora på bilderna som IRL) så var övergången från blått till lila mjuk och behaglig och perfekt. Det såg verkligen lyxigt ut. 


Perfekt. Otroligt vackert. Två lack som gifter sig med varandra. Jag är så himla nöjd!


Har du också visat ett lack vars namn börjar på S idag och vill avsluta temaveckan med mig? Skriv en kommentar så att vi hittar varandra och så länkar jag här under :)


NailsForAll visar upp en snygg gradient som får mig att minnas några av mina snyggaste gelemanikyrer som jag hade fö ett par år sedan.


 
// Sleepy Elin

13 kommentarer:

 1. En väldigt vacker Gradient :-)
  Du är så duktig på att få ihop färger på lack!!!

  SvaraRadera
 2. Väldigt snygg färgkombination!

  Och du är perfekt precis som du är, du ska inte ändra dig det minsta! Så bubblande glad hela tiden att det är jätteroligt i ditt sällskap :)

  SvaraRadera
 3. Vilken fin gradient! Kul att ni haft så kul ihop också :) Synd att jag inte kunnat matcha namnet med dagen men tiden har inte räckt till, men jag är gärna med en annan gång :)

  SvaraRadera
 4. Väldigt fin gradient! Läckra färger!
  Vad roligt att ni hade en lyckad träff, hade sååå gärna velat vara med.

  SvaraRadera
 5. Äsch! Att vara vuxen är överskattat ;) jag känner att jag tycker om dig massor! Det gjorde jag innan med, men nu känner man ju att man har liiiteee mer connection så att säga! Och gradienten var ju skitasnygg dessutom!

  SvaraRadera
 6. Schnyggt! Säger det lite sådär som jag inbillar mig att Sean Connery skulle sagt det.
  Och vuxen kan man vara någon annan dag. Mvh - snart 42. ;)

  SvaraRadera
 7. Som vanligt när det kommer från dig, en perfekt blandad gradient.

  Du var ungefär sådär som jag hade föreställt mig, lite lätt knasig, spontan och en stor portion humör:) Du lyckas spegla din personlighet i bloggen bra.
  Det var väldigt kul att träffas, hade lite sur eftersmak i rumpan när jag väl kom hem bara. Sitta rätt upp och ner i bilstolen i åtta timmar kändes;)

  SvaraRadera
 8. Mycket snyggt. Färgerna är väldigt fina ihop.

  Jag grämde mig verkligen över att jag inte kunde vara med, men det kändes lite långt att åka från Eskilstuna till Göteborg. Hade gärnat träffat några trevliga lack-tjejer. Om det blir n träff lite närmare Stockholm tänker jag definitivt vara med. Vad roligt att ni hade en lyckad träff! :)

  SvaraRadera
 9. Väldigt fin gradient i mycket snygga färger :)

  SvaraRadera
 10. Den som inte vågar vara barnslig i bland är inte vuxen! Åtminstonde tycker jag så :) Så himla ledsen att jag inte kunde vara med igår, men det kommer fler tåg hoppas jag.

  Den här gradienten är så himla vacker! Horizon är ett bra namn till den.

  SvaraRadera
 11. Ja du SKA vara jättenöjd med det här! Jättefina färgval!
  Och du jag hade gärna varit med och träffat denna "barnsliga" Elin!

  SvaraRadera
 12. Superläckert!
  Hurdan svamp använder du till dina gradients?

  SvaraRadera
 13. Superfint som vanligt!
  Önskar att jag hade kunnat vara med på träffen, men det var ca 100 mil för långt söderut för mig. :(

  SvaraRadera