måndag 14 januari 2013

Nu ska det testas!

Efter att ha fått en liten uppläxning av min syster som tycker Sleepy Elin börjar bli lite för mycket nagelblogg och lite för lite smink och tillbehörs-blogg så tänkte jag visa er ett par icke nagellacksrelaterade saker som fått flytta hem till mig den senaste veckan. Ni får se det här inlägget som en sneak peek på vad jag kommer recensera på bloggen under den närmsta framtiden (förutom nagellack alltså).  


Cleansing Facial Wash från Emma S, Aussome Volume
 Shampoo från Aussie samt Let The Good Times Roll
från Lush. 
Jag tänkte nämligen att jag skulle vidga mina vyer och testa ett nytt schampo, en ny ansiktstvål samt en ny ansiktsskrubb. Jag har ju redan tipsat er om ansiktsrengöringen och ansiktsskrubben jag använder nu men då båda håller på att ta slut så kan det ju inte skada att testa något nytt... Om inte för min skull så för er och bloggens skull.

Vi börjar med ansiktstvålen från Emma S. Emma S är hudvårdsserien som Emma Wiklund (fd Sjöberg) har lanserat. Grundtanken med serien är att det ska vara produkter lite mer åt det medicinska hållet men med snygga förpackningar och till ett bra pris. Jag har varit sugen på att testa ett helt gäng av hennes produkter och tänkte att jag börjar med ansiktstvålen och om jag gillar den så ska jag slå till på antingen Ageless Oxygen Mask eller Ageless Enzyme Peel och kanske även någon mer produkt eftersom Kicks just nu har 30% på hela sitt sortiment av Emma S. Yay!
Till hemsidan: http://emmas.com

Anledningen till att jag blev sugen på att testa ett nytt schampo är... Ja, det var dags tyckte jag. Jag har använt samma schampo i flera år nu och om jag nu skulle testa något nytt så varför inte något från märket Aussie? Så när jag hittade den hyfsat billigt på Rusta (!!!) så slog jag till på en flaska Aussome Volume Shampoo. Min förhoppning är ju så klart att det är det här schampot som ska få mitt hår att klara sig en dag till utan tvätt. För om jag kan gå från att tvätta håret varannan dag till var tredje så skulle jag bli supernöjd!
Till hemsidan: http://www.aussiehair.com

Sist men inte minst har vi den lilla burken till höger, Let The Good Time Roll från Lush. Här har vi ännu ett exempel på något som jag fått rekommenderat av min syster. Lush själva tycker att denna peeling är "ungdomens källa" och på hemsidan har den bara fått 5 av 5 stjärnor i betyg. Två av ingredienserna i denna kakdoftande peeling är polenta och popcorn vilka ger den en mild rivighet. 
Till hemsidan: http://www.lush.se

Har ni testat någon av dessa produkter och vad tyckte ni? Jag vill gärna höra era funderingar och åsikter! ... Okej, önska mig lycka till under denna första produkttest :)


// Sleepy Elin

6 kommentarer:

  1. Håller med din syster. Kul att läsa om annat än nagellack fast jag är värsta lacknörden.
    Jag funderar också på att beställa något från Emma S nu när det är 30% rabatt. Jag var inne på masken faktiskt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag läser gärna om annat också... det är bara det att jag är för lat för att blogga om annat, haha! Men det handlar väl mest om att planera sin bloggtid ordentligt istället för att bara sitta och slösurfa... Vilket jag alltid gör!

      Radera
  2. Jag har ju persikan hemma är ivrig att börja testa den!
    Snygg nail art du har gjort, förstod nästan vad du menade, men en bild gudie det skulle vara lättare att se då med bilder :)

    Ja har testat aussie schampo och var nöjd!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Där sa du något, jag fick ju Vinyard Peach Body Lotion och Dusch Gel i julklapp... dem skulle jag också kunna recensera. Men först ska jag göra slut på minst en annan lotion från Body Shop. Har så sjukt många och trots att jag smörjer in mig varje dag så kommer jag ingen vart känns det som :(

      Jag ska se om jag kan lyckas göra en tutorial på Smooth Pink... jag har lite platsproblem just nu men så fort jag löser det så ska jag se vad jag kan göra :)

      Radera
  3. Ska bli spännande att höra sen. :)
    Hoppas det bli bättre med håret sen, jag är sån som tvättar håret ca 2 gånger i veckan och det funkar fint. Tvättar jag för ofta blir det fett. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj, om jag kunde tvätta håret två gånger i veckan skulle jag vara supernöjd! Men jag tror det har en del med hårkvalité att göra också. Jag har tunt rakt hår och det drar verkligen till sig all smuts det kan hitta :(

      Radera