måndag 21 januari 2013

Depend "310"

Här kommer en högoddsare på bloggen - det tog mig alltså 2,5 månad innan jag visade ett lack från Depend :) Ja, då förstår ni säkert att det inte är ett märke jag har särskilt många lack ifrån och jag tror att jag köpt de flesta på nedsatt pris också :) Här är ett sådant fynd, nr 310

Jag tror jag hittade det här lacket i en REA-låda för 19 kr på Lindex i höstas men jag har inte testat det för än nu. (Jösses, jag kommer säga så om MÅNGA lack vart det lider, haha!) Nåja, den här testade jag iaf :) 

Jag tycker kanske att det här lacket påminner lite om Mermaid från MUA som jag visade på förra veckans Blå Måndag men 310 är inte ett glasfleck-lack utan känns som en hybrid mellan skimmer och metallic tycker jag. Det har iaf en jättesnygg blå nyans som jag stortrivdes i och som verkligen passade min hudton.Jag har använt OPI Base Coat som baslack och därefter la jag två lager av 310. Formulan är verkligen superbra vilket gör lacket enkelt att lacka med och det blir nästan opakt på ett lager. Penseln passade mina smala naglar jättebra också vilket jag halt hade glömt bort. Jag måste börja använda fler Depend-lack alltså... Visst ja, jag har toppat med ett lager SV så klart!


310 seglade absolut upp på listan över mina blåa favoritlack. Visst gillar jag krämlack men flickan inom mig vill ha lite mer flärd i form av glitter och skimmer. Det här lacket kommer jag absolut att använda igen... men antagligen inte för än till sommaren när jag kan matcha det med en riktigt blå himmel :)

Färg: 4/5
Applicering/formula: 5/5

Elins betyg baserat på "känsla": 4/5  


// Sleepy Elin

18 kommentarer:

 1. Jag brukar inte gilla Depends lack men detta var ju hur fint som helst

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet, jag känner lika dant. Kanske därför som jag bara har 6-8 st Depend :)

   Radera
 2. Ja du passar verkligen i blått lack. Urtjusigt!!

  SvaraRadera
 3. Väldigt snyggt! =) Snygg nyans

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det! Riktigt snygg blå!

   Radera
 4. Depend har många bottennapp men rätt var det är hittar man en juvel. Håller med om att penseln är riktigt bra. Det här är absolut ett vackert lack. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, och de är just de där bottennappen som gör att jag inte riktigt våga testa dem... fast å andra sidan gillar jag tanken på att man kan använda upp en flaska nagellack, jag gillar att de är små :)

   Radera
 5. Nästan så att det är ett självlysande blått. Väldigt snyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, där sa du något! Hade inte tänkt på det men du har rätt :)

   Radera
 6. Supersnyggt!!! Undrar om det här är samma som ett av mina "turkostblått och glittrigt från Depend med blanknött etikett"? Jag har några sånna i olika turkosblåglittriga okända nyanser. LOL

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet du vad, det man mycket väl vara det här lacket! :)

   Radera
 7. Verkligen jättefint! Jag äger inte heller fler än ett fåtal Depend. Konstigt egentligen för de har ju en hel del pärlor.

  SvaraRadera
 8. Var ju faktiskt en väldigt snygg på färg :) synd bara att flaskorna bara räcker till 3-4 manikyrer när jag har naglarna i "normal" längd :/ Dock kanske man skulle hamstra upp ett par flaskor av detta lack. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade tydligen redan hamstrat en flaska, får köpa en eller ett par till innan dem försvinner ur "mina butiker".

   Radera