tisdag 29 januari 2013

Sleepy E "Not As Expected"

Jag tänkte faktiskt fuska lite idag och visa upp mitt första egenfrankade nagellack istället för ett lack från de vanliga märkena som jag brukar visa. Jag tänkte länge att jag skulle vänta med att visa det tills jag hade gjort fler, men nu är det över en månad sedan (kanske tom två?) som jag frankade det här och inga nya har blivit gjorda så... Ja, ni får nöja er med en exklusiv kollektion om ett enda lack - nämligen Not As Expected av Sleepy E ;) 

Namnet säger ju allt tycker jag. Det blev helt enkelt inte som jag tänkt mig :) Mest syftar jag på det vita glittret som jag hade i... Jag ville göra ett spännande lack och köpte glittret enbart för att kunna franka med det men antingen så ska man inte använda det alls eller så hade jag i för mycket för Not As Expected blev så tjockt! Penseln är liksom full av lack och glitter så den har blivit extra stor. Om man ser till färgen så tycker jag att det blev hyfsat bra ändå, jag tycker det är ett lack som det händer saker i. 


Som jag berättade så blev lacket riktigt tjockt och pga/tack vare det så är det riktigt täckande. Inte riktigt en one-coater men nästan. Det slukar dock överlack så jag la på två lager för att få naglarna jämna. Dag två behöver man dock lägga ett till lager SV om man vill ha en jämn och glansig yta. 


Models Own Lilac Dream, Orly Bubbly Bombshell, HM Purple Flash,
HM Clear samt lite glitter från You Do köpt på Inspira. 
Så fort jag hittar nån snygg etikett så ska den gamla Seche Vite-
flaskan få sitt nya namn och märke på sig.

Jag tyckte det var jättespännande och kul att göra Not As Expected och kommer absolut göra fler frankenlack när jag får en ny tom Seche vite-flaska. Jag måste dock köpa mig några såna där små metallkulor att ha i först... Ja, eBay jag kommer och hälsar på din snart :)

Hoppas ni tyckte det var roligt att se och läsa lite om min första kreation, Not As Expected. Det lär ju inte komma massor av frankenlack helt plötsligt men ett inlägg då och då kanske ni kan stå ut med :)


// Sleepy Elin

14 kommentarer:

 1. Åh så kul att göra ett eget lack, vet inte om jag vågar mig på det. Men du har verkligen lyckats! Så snyggt, väldigt läcker färg och glitter i. :-)

  SvaraRadera
 2. Hoppas verkligen att du fortsätter att franka för det här tyckte jag var jättefint!

  SvaraRadera
 3. Jag tycker det är superfint. Bra jobbat på första försöket! :)

  SvaraRadera
 4. Det här var ju skitsnyggt, gillade det verkligen! Jag vill också franka egna lack och igår tappade jag behärskningen totalt på etsy :P Får se om jag lyckas få ihop något så snyggt som det här :)

  SvaraRadera
 5. Jag tycker det var snyggt!! Bra jobbat!
  Å egenfrankat måste väl ändå slå köpelack och inte kännas som fusk? ;)

  SvaraRadera
 6. Andrea / Tasty Tips Blog29 januari 2013 14:54

  Ja, det var ju fint! Vad kul med eget lack :D

  SvaraRadera
 7. Du det där var riktigt jäkla snyggt!

  SvaraRadera
 8. Åh, frankenlack är ju så kul! själv har jag ju frankat en Harry Potter kollektion, fast jag hara bara visat två av de åtta lacken på bloggen...
  Ditt var väldigt fint, tycker verkligen om färgen.

  SvaraRadera
 9. Men hej, vad tjusigt! Verkligen jättefint!

  SvaraRadera
 10. Åh vad besviken jag blev när jag läste att det var ett frankenlack. Så fort jag såg första bilden ville jag lägga till det på önskelistan men det kan jag ju inte nu. Yyynk! LOL Jag tycker helt enkelt att det är SUPERSNYGGT!!!! Älskar det cerisa glittret som dyker upp mitt i det lila. Och oroa dig inte, jag kan utan problem stå ut med flera inlägg med frankenexperiment, ÄVEN om jag inte kan lägga till dom på önskelistan. LOL

  SvaraRadera
  Svar
  1. Efter att ha läst din kommentar kände jag för att göra en spontan Giveaway. Så nu har du chansen att få Not As Expected, allt som behövs är lite tur :)

   Radera
 11. Verkligen snyggt! :D

  SvaraRadera