måndag 7 januari 2013

China Glaze "Bohamian Escape"

Lite torra nagelband kanske men fortfarande bättre än
vad de är nu...
Tjoho, nu är det måndag igen! Måndag betyder att det är blåa nagellack som gäller och jag hadde faktiskt ett riktigt snyggt lack bland arkivbilderna. Det här är Bohemian Escape från China Glaze, en riktig sötnos!

Blå Måndag hos Mrs Data alltså, nu känns det verkligen som att jag är tillbaka i bloggandet med full kraft! Efter juluppehållet har hunnit med en holofredag, en Nail Art Sunday och nu även en Blå Måndag. 

Ju fler Blå Måndagar jag är med på ju mer inser jag att många av mina blå lack ser ut ungefär så här. Mellanblå med krämfinish. Det har hunnit bli ett helt gäng av dem så jag tror att jag måste bryta av med en annan finish och färg nästa vecka. Jag håller redan på att klura på vad det kan bli för spännande... Och om ni har önskemål på något speciellt lack så är det ju bara att kommentera så ska jag se vad jag kan göra :)


Det här är ett lack som kom till mig via ett byte i Facebookgruppen "Lacka - Byt". Det blir opakt efter bara ett lager men eftersom jag upplevde formulan som aningen tunn och rinnig så la jag ett andra lager för att jämna till det. Jag behövde dock inte städa någonstans så ni ser ju på bilderna att lacket uppför sig mästerligt ändå. 


Jag tror att om jag åkte till en medelhavsö och låg på stranden en vecka så skulle det här vara ett sådant lack som jag skulle välja att ha på naglarna. Mitt i vintern så passar det kanske inte lika bra... Åh! Nu vill jag bara ligga på stranden med ett glas färsk apelsinjuice och njuta av blått vatten och sand mellan tårna. Vem vill följa med?

Färg: 5/5
Applicering/formula: 4/5

Elins betyg baserat på "känsla": 4/5


// Sleepy Elin

5 kommentarer:

 1. Det gör inget att du visar många lack liknande det här för de är ju himla fina. Är själv svag för blå krämlack men har inte lackat med det på länge.

  SvaraRadera
 2. Såå vacker blå. Gör mig inget heller, blåa lack är en ny förälskelse hos mig så det är bara kul. :-)

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig blå. Den här blev jag riktigt sugen på att skaffa mig.

  SvaraRadera
 4. Underbar färg. Har andra lack ur denna kollektion men inte detta. Kanske borde bli ändring på det nu tycker jag! :)

  SvaraRadera
 5. Jag hänger på! Idag åkte julen ut hemma hos mig så nu längtar jag efter sol och värme som bara den. Jag gillade verkligen det här lacket, ursnyggt!

  SvaraRadera