söndag 27 januari 2013

Nail Art Sunday: Hidden Gold

Thumbs up!
"Dagarna dom går och gå, efter varandra, måndag tisdag onsdag torsdag, fredag lördags söndag..." Och nu är det söndag! Känns det inte som det blir söndag ganska ofta? :) Nåja, det är söndag och då är det dags för Nail Art Sunday hos LeLack

Jag är inte alls särskilt nöjd med min nail art idag, eller för att vara ärlig så är den väl hyfsad men jag gjorde den mest för att ha ett bidrag till Nail Art Sunday och passade då på att testa hur det är att jobba med striping tape. Och en sak jag lärde mig ganska snart är att det är riktigt svårt att placera tejpen där man vill ha den! Den är liten och slinkig så jag använde pincetten jag fick i mitt nail art kit av LeLack och den behövdes verkligen! Svårast var det ändå att göra peace-tecknet eftersom allt skulle ha rätt vinkel osv. På ringfingret så använde jag vanlig tejp istället eftersom jag ville göra en "funky french" och tyckte striping tapen var för liten och man kan ju se att det har "läckt" lite också. Så ingen mer vanlig tejp för mig i framtiden!

Lacken som jag använt är OPI Rising Star och Essie Where's My Chauffeur?


Vissa designs gillar jag mer än andra och mina favoriter är lillfingret och tummen. Sen så kommer ringfingret och pekfingret och sist min tråkiga "funky french". Nån speciell nagel som blev er favorit?


Det jag kan känna är lite tråkigt när jag gör nail arts är att så mycket av designen försvinner på kanterna eftersom mina naglar är så extremt rundade. Man kan se det lite på vanliga bilder men om ni såg den översta bilden i gårdagens inlägg om You Got Soul så såg ni hur extremt välvda de är. Det blir lite bättre när de är korta så jag tror att det är dags för mig att fila ner dem...   Typ nu. 


// Sleepy Elin

18 kommentarer:

 1. Striping Tape är alltid lite klurigt till en början. Bara man lär sig kontrollera den brukar det gå bra. Pincett är riktigt bra att använda när man gör lite krångligare mönster som peacetecknet! :)
  Jag tycker det var fint, gillar färgkombon.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket!
   Jag det krångliga peacetecknet tänker jag nog inte göra om i första taget för JISSES! Jag tror det tog 10 min att få tejpen på rätt ställe, haha!

   Radera
 2. Snyggt! Gillar nog ring och lillfinger bäst! Snyggt jobbat med tejpen tycker jag! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket!
   Ja, lillfingret blev riktigt snyggt. Påminner mig om en blå adidaströja jag har :)

   Radera
 3. Jag tycker att det här blev riktigt snyggt! Jag gillade lillfingret bäst, jättesnyggt med tre ränder så efter varandra :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket! Ja, det blev bra. Och hyfsat "enkelt" att få till också vilket uppskattades efter äventyret med peacetecknet ;)

   Radera
 4. Jag tycker du verkligen har lyckats!! Sååå otroligt snyggt och proffsigt! Jag gillar allt, men speciellt tummen, lillfingret och lillfingret!

  SvaraRadera
 5. Vad fint det blev med turkost och bronsigt tillsammans. Vackert!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag tror jag såg nån liknande färgkombo på en blogg men jag kan ha drömt det också :)

   Radera
 6. Jag gillar färgkombon verkligen!
  Tumme och lillfinger är snyggast tycker jag.
  Less is more liksom :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi är så sjukt lika du och jag :) Tycker det känns som att vi alltid har liknande åsikter/funderingar :)

   Radera
 7. Fina färger tillsammans! Jag gillar nog faktiskt lillfingret allra bäst.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, Adidas-ränderna är ganska snygga :)

   Radera
 8. Jättesnyggt!!! Gillar verkligen färgkombon och tycker att det blev väldigt effektfullt med funky french som accentnagel där bronsfärgen får dominera men jag håller med dom flesta andra, lillfingret är snyggast (och peacetecknet det mest imponerande). Jag känner förövrigt igen det där dilemmat med smala, väldigt kupade naglar. Ibland funderar jag på om dom kommer smalna av så mycket att dom blir strutformade när dom når en viss längd. LOL

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det har jag också funderat på! Det är kanske när naglarna blir så långa att de blir strutformade som man blir häxa? Hm... måste hålla mina naglar kortare alltså... :)

   Radera
 9. Älskar lillfingret! Det måste jag också testa någon dag! Har ju fått hem ett pack striping tapes från ebay att leka med.

  SvaraRadera