onsdag 23 januari 2013

China Glaze "I'm With The Lifeguard"

En pigg grön med guldskimmer
Ni fick ju se lite av I'm With The Lifeguard i söndagens Nail Art Sunday och nu när det är Grön Onsdag hos Vacker & Underbar ska ni få se resten ;) IWTL är ett av lacken i Summer Neons 2012 kollektionen från China Glaze och ett lack som jag hört så mycket bra om (bla från Helena som har Lacky Corner) att jag var tvungen att lägga ner det i varukorgen i första bästa nagellacksbeställning. 

Som ni vet har jag under vintern testat mina första neon-lack och blivit fullkomligt förälskad i denna typ av finish. Visserligen har jag Seche Vite på för att få lacken blanka men jag älskar verkligen sättet som neoner lyser upp och bara sprutar ur sig färg. Jag har ju skaffat mig hela sju lack ur den här kollektionen samt hela Starry Temptress kollektionen från Color Club. Fler neoner till folket, tack! :)I'm With The Lifeguard är en pigg grön neon med guldskimmer i och är verkligen ett helt outstanding lack när det kommer till färg. Jag fick ta tre lager för att få det helt opakt men om jag inte haft de längsta naglarna jag haft på länge så hade det räckt med två lager. Lacket har riktigt bra formula och en normal torktid samt torkar semi-matt så jag la Seche Vite för att få all den där glansen som jag gillar.Jag tackar alla bloggare som tipsat om IWTL för utan er så hade jag nog inte köpt denna snygging så här tidigt i min blogg-karriär. Det här är ett lack som absolut kommer dyka upp på mina naglar igen och jag ser även många nail arts i dess framtid :)

Färg: 5/5
Applicering/formula: 5/5

Elins betyg baserat på "känsla": 5/5  // Sleepy Elin

12 kommentarer:

 1. Oooh, tjusig neon! Riktigt läckert!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, ja! Jag älskade varje sekund med I'm With The Lifeguard :)

   Radera
 2. Sååå snygg! Och jag är såå glad att du tipsade mig om den, ser fram emot att lacka med det! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den är verkligen helt underbar. Och en riktigt bra grund för nail arts också. Jag vet fortfarande inte riktigt vad jag ska hitta på till på söndag så jag måste nog ta mig en funderare :)

   Radera
 3. Åh vad kul att du också gillar det!

  SvaraRadera
 4. Det är en underbar färg på det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, man blir pigg av att titta på det :)

   Radera
 5. Vilken piggelin-kick man fick av de här bilderna mitt i kallaste januari! Härligt! Den här kollektionen är nog min favorit bland alla kollektioner från förra året.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, verkligen!
   Ja, jag kan förstå att du gillade kollektionen för jag har verkligen tyckte om alla lack som jag hitintills testat ur den :) Nu har jag siktat in mig på Beach Cruise-R för jag vill ha lite mer lila i tillvaron :)

   Radera