tisdag 29 januari 2013

En spontan Giveaway!

Jag har fått så oerhört mycket fin feedback på mitt frankenlack Not As Expected att jag är alldeles varm om kinderna. Tack så jättemycket! All denna beröm fick mig dock att vilja ge någon mer chansen att testa min första kreation - så om det finns någon därute som vill ta hand om lacket så har ni er chans nu! Och jag kommer självklart se till att det ha etikett till dess! ;)

Eftersom det här blev så spontant (bestämde mig för ca 20 minuter sedan) så får ni ställa frågor om jag glömt berätta något :)

Några små saker som behövs för att delta:

1. Skriv en kommentar under det här inlägget där ni berättar att ni är med och tävlar och berätta för mig varför ni ÄLSKAR nagellack
2. Jag måste på något vis kunna nå dig om du vinner så länka till din blogg där jag kan hitta din mailadress eller skriv mailadressen i kommentaren. 

Lätt som en plätt alltså och öppen för ALLA som bor i Sverige :) 

Sista kommentaren måste vara skriven innan kl 23.55 den 9e februari och vinnaren kommer jag dra ur min mössa (jag har ingen hatt) den 10e.Lycka till!!// Sleepy Elin

23 kommentarer:

 1. Jag är med och tävlar och jag älskar nagellack för att på naglarna kan jag vara hur galen som helst trots att jag i kläd- och sminkväg är ganska mesig egentligen... Jag finns på 19rutan80 (a) Gmail (dot) com

  SvaraRadera
 2. Jag älskar nagellack för att känslan av ett par nylackade vackra naglar gör mig varm och lycklig i själen. Även när man köper nya lack.
  Jag har numera börjat köpa nagellack istället för choklad,eftersom nagellack gör mig lycklig mycket längre :D
  Jag gillar (konstigt nog) doften på lack och det tar inte lika mycket plats att samla på som vissa andra saker.Dessutom är vissa flaskor riktigt snygga inredningsdetaljer :D
  Min mejladress står i högermenyn i min blogg.

  SvaraRadera
 3. Åhhh så kul! Jag vill självklart vara med och ha chansen att vinna ditt snygga lack. Det är sååå snyggt!
  Jag älskar nagellack av flera orsaker, dels för att det är så härligt med färg, och dels för att det känns som om jag får utlopp för min kreativa skapande sida. Sedan tycker jag att det är otroligt snyggt och väldigt kvinnligt med nagellack. Jag känner mig mera snygg och kvinnlig med nagellack på mig.
  Min mailadress är: annsofie.eriksson71@gmail.com

  SvaraRadera
 4. Jag är gärna med och tävlar! Jag älskar lack för att det är lätt att förändra sig med lack! Det krävs så lite för att göra så mycket skillnad! Dessutom är det min typ av pyssel, precis lagom pilligt o dessutom väljer jag hur pilligt jag vill att det ska vara!

  Iaf! Ditt egenfrankade lack är suuuupersnyggt! Verkligen hatten av! (Missade inlägget igår)

  SvaraRadera
 5. Efter att ha varit nagelbitare (en riktigt illa sådan) I 25 fick jag nog en dag och bestämde mig för att göra nånting åt det. Man kan mao säga att jag har 25års uppdämnt nagellacksanvändande att ta ifatt. Dessutom känner man sig ALLTID välklädd med snyggt målade naglar


  Http:n//

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och länken till min blogg ramlade förstås bort. kajalpennan.se är det

   Radera
 6. Hm..Jag tror jag gillar att snygga naglar visar att man är en tjej som har koll på läget, tom nåt så litet o "obetydligt" som naglarna=) chilly88miss@hotmail.com

  SvaraRadera
 7. Jag vill vara med och tävla! :D Ditt lack är verkligen ljuvligt!
  Jag älskar naglar och nagellack! Det är så oerhört snyggt, och roligt att kunna variera sig med olika färger och mönster.
  Jag älskar att göra olika "designs" på naglarna. Jag kan inte tänka mig en bättre hobby =)
  http://nailbloggen.blogspot.se/

  SvaraRadera
 8. Klart jag vill vara med och tävla!

  Varför jag älskar nagellack?? Oj,oj vilken fråga. Först och främst för att det ger mig ett lugn när jag sitter och målar och fixar. En liten stunds avslappning från vardagen. Det får mig också att känna mig fräsch och snygg. Något som får mig att känna mig kvinnlig och stolt.

  You know were to find me ;)www.lackycorner.com lackycorner@gmail.com

  SvaraRadera
 9. Jag vill vara med och tävla och anledningen till att jag älskar nagellack är för att man kan ha friheten att kunna släppa loss sin kreativitet hur ofta man vill, och sen har jag nog ett beroende också :) min mejl är ellinor.pau@hotmail.se

  SvaraRadera
 10. Brukar ha svårt att hitta lila lack som faller en i smaken men detta står ut :)

  Varför jag älskar lack? Mja, bakgrunden till min nu nagellacks"mani" är väl egentligen ganska tragiskt då det uppkom i somras pga. ett dåligt förhållande och det var det enda som kunde få mig att tänka på annat, fortfarande deprimerad och lackningstiden är min frizon bland tankar så ja, älskar nagellack för att de får mig att må bra och självklart förgylls vardagen när man får trevliga kommentarer om dem :)

  SvaraRadera
 11. Jag vill med vara med och tävla :)
  Älskar nagellack för att när jag har det på naglarna så känner jag mig helt enkelt mera kvinnlig och vacker! Piffiga naglar sätter pricken över en outfit :)

  min mail är princessemma1986@hotmail.com

  SvaraRadera
 12. Jag älskar alla färgerna, allt glittrigt bling och alla kreativiteten men mest av allt älskar jag nog att nagellack är riktigt vardagslyx där vackra naglar kan lysa upp en i övrgt tråkgrå vardags som små färgsprakande juveler. (Jag postar ogänra min mailadress där spambots kan få tag på den men du kan någ mig med en snabb kommentar i min blogg så mailar jag dig, för där går det att kommnetera med osynlig mailadress)

  SvaraRadera
 13. En välgjord manikyr kan lyfta hela ens personlighet när man i övrigt känner sig ganska sunkig. Själv älskar jag lugnet det ger mig när jag lackar om eller pillar ihop en nailart och sen får jag en extra kick av det så fort jag får en kommentar eller beröm för naglarna av folk man träffar. Som bäst är det när man folk man inte känner ger en fin kommentar, typ butiksanställda:)
  Älskar dessutom möjligheten att kunna matcha naglarna med det jag har på mig i övrigt. Nagellack ger en så många variationsmöjligheter!

  lela@lelack.se

  SvaraRadera
 14. Klart att jag vill vara med och ha chansen att få hem den här skönheten :)

  En av alla tusen anledningar till att jag gillar nagellack är för att det ger mig en chans att uttrycka min passion för starka färger, något som jag är för feg för att göra med kläder. Att mitt nagellacksnörderi sen har öppnat upp en helt ny värld med en massa bloggar och ännu bättre, alla mysiga tjejer som driver dem gör bara att jag älskar mina lack ännu mer!

  SvaraRadera
 15. Är med och tävlar! Min passion för nagellack har jag haft ända sen tonåren. Det har blivit mitt sätt att uttrycka min konstnärliga ådra både med nailart lr bara helt enkelt snyggt målade naglar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min mail ifall inte den på bloggen funkar:
   annakjellstrom@hotmail.com

   Radera
 16. Oj vilket läckert nagellack du frankat ihop Elin. Klart man vill vara med och tävla om den.

  Jag älskar nagellack pga att jag älskar färger. Jag går väl mest klädd i svart och då känns det extra roligt att sticka ut med snygga färgglada naglar. Dessutom skulle jag ha jättekorta naglar utan lack, för de är så sköra.

  Mail: daizycarola@gmail.com

  SvaraRadera
 17. Jag har hela mitt liv varit mobbad och pga det bitit på naglarna inför varje skoldag skulle starta av plåga... När jag träffade min make för nu drygt 7 år sedan började han vända mig och få mig att uppskatta mig själv. Det tog honom ett år men tillslut tyckte jag om mig själv och jag behövde inte bita på naglarna av nervoitet för jag visste att jag dög. Då började jag min nagellackskärlek och sedan dess har nagellack varit en symbol för mig att jag duger precis som jag är. Även om jag nu ett slag tappat det så hoppas jag kunna hitta dit igen.

  SvaraRadera
 18. Jag älskar färg, mycket färg. Och när jag väl slutade bita på naglarna för 10 år sedan så började jag lacka.
  Jag älskar att det finns ett nästan outsinligt utbud av nagellack.
  Jag känner mig kvinnlig och som att jag har ansträngt mig lite när jag har ett snyggt målat lack.
  Sedan är jag en nörd, jag gillar att hålla reda på alla namn och nyanser, det är underbart att veta att mitt lack är ett CG Splish Splash tex istället för att det bara är ett blått lack.
  Dessutom känns det som att vi nagellacksgalningar har en liten hemlig klubb, bara det är härligt!

  Jag tycker att ditt lack är ovanligt och läckert, jag älskar lila!
  maja.hallib@gmail.com

  SvaraRadera
 19. Jag älskar nagellack av så många olika anledningar, men en av de allra viktigaste är att jag som jobbar i ett uniformsyrke där alla ser likadana ut, varje dag, har en chans att uttrycka mig själv, min kreativa förmåga och min personlighet/humör ändå, bara genom naglarna! Dessutom har det många gånger fungerat som en isbrytare när det gäller personer som inte har så lätt att prata eller säga något - att då kunna kommentera något så ofarligt som naglarna har många gånger brutit isen och öppnat upp för en fantastisk arbetsrelation tillsammans. En hel del av mina klienter har berättat att det första de gör varje gång jag kommer till jobbet är att kolla in mina naglar, och ibland har de till och med slagit vad om vilken färg jag ska ha på naglarna den dagen. (Högst odds (minst troligt) är tydligen alltid att de ska vara omålade! :) )

  En annan viktig anledning är att nagellack var en av de bidragande orsakerna till att jag äntligen lyckades sluta bita ner mina naglar till blödande små stumpar. Nagellack (i samarbete med påbyggda naglar) funkade alltså där allting annat gått bet - vi pratar stopp&väx, vi pratar att alltid ha vantar på, vi pratar tejpade fingertoppar - vi pratar ALLT annat! Men nagellack gjorde susen!

  Mig når du på nailme.blogg@gmail.com

  SvaraRadera
 20. Åh, jag vill vara med att tävla om ditt lack! Sist in kanske men vad gör det!? :)

  Det finns många anledningar till att jag älskar nagellack, det känns kvinnligt med fina naglar (tycker mina händer ser "manliga" ut annars..) och det är kul att tillföra lite färg eller mönster på en annars tråkig dag eller outfit. Det blir som en accesoir, som ett smycke som jag också tycker visar personligheten lite. Jag började när jag var ganska liten(ca 15 år sen) med nagellack och med nail art började jag för ca 5 år sen tror jag. Det känns så kul att vara kreativ och det ger ju en ego boost när någon kommenterar ute i den vanliga världen. Men mest målar jag ju för min egen skull, det är riktigt avslappnande att plocka fram ett gäng lack, antingen ha en idé själv eller inspireras av andra och bara myslacka till teven eller liknande. Det är helt klart mitt bästa vardagsnöje! Sen är ju shoppandet, samlandet, bloggandet, diskussionerna med lacknördar, letandet efter lack, jämförande av lackbilder, letande efter inspirationsbilder mm en helt klar bonus bland nagellacksvärlden! :)

  Och min mail finns längst upp till vänster på min blogg på det som heter "about" på http://gelicnailart.blogspot.se/ :)

  SvaraRadera
 21. Malin C Kristiansson9 februari 2013 22:58

  Blev lite smått kär i detta lack! Brukar aldrig gilla lila lack annars. :)

  Anledningen till att jag ens började gilla nagellack var OPI:s "Not Like The Movies", blev helt förtjust och hade aldrig sett något liknande. Problemet var då bara att jag knappt hade några naglar pga. allt bitande.. Men jag bestämde mig för att jag skulle sluta bita på naglarna och det gick förvånansvärt lätt. :)

  Min mail; idontneedoxygen@hotmail.com

  SvaraRadera