lördag 12 januari 2013

OPI + Ciaté = sant

Prismatiskt så det förslår!
Efter att ha varit i Sandviken ett par dagar så kom jag hem igår eftermiddag och var helt slut. Jag vet inte varför men när jag kom hem så var jag helt tömt på energi och somnade på soffan ganska direkt. (Det enda jag gjorde i Sandviken vara att umgås med mina föräldrar och äta god mat, oftast samtidigt.) 

Och idag har jag heller inga ork eller nagellacksinspiration :( Så jag visar upp en layering jag gjorde här om dagen men OPI Planks A Lot och Ciaté Jewel. Jag har kombinerat just de här två lacken förut och tycker de passar riktigt bra ihop. Så bra att jag vågar mig på lite strängglitter på min lagade tumnagel trots att det blir jobbigt att ta bort... 


Jag har använt mig av ett lager OPI Base Coat, två lager OPI Planks A Lot, ett lager Ciaté Jewel och sedan har jag förseglat det med ett lager Seche Vite. Det som kan bli lite jobbigt är om strängglittret i Jezel hänger sig utanför nageln som ni kan se att det gjort på mitt ringfinger. Antingen så pillar man bort det när lacket är blött eller så filar man bort det innan man lägger på överlack. Smaken är som baken :) 

OPI Base Coat, OPI Planks A Lot, Ciaté Jewel, Seche Vite

Det här en av mina favoritmatchningar av lack + layeringlack och trots att jag egentligen inte gillar strängglitter så kan jag inte göra annat än att älska Jewel. Det är fantastiskt snyggt!

Nu ska jag ge mig på de 197 st olästa blogginläggen jag har på Bloglovin... Giv mig styrka! 


// Sleepy Elin

12 kommentarer:

 1. Åhh det här var nog en riktigt favvis hos mig. Så otroligt snyggt, PAL är så snygg ch med glittret på så är det underbart vackert! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, PAL är verkligen jättefin, ett av de lack jag burit flest gånger faktiskt. Men med Jewel på så blir det ju lite extra ;)

   Radera
 2. Snyggt, men jag föredrar nog Jewel ensamt för total blingeffekt ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, Jewel ensamt låter som en jobbig borttagningshistoria! Fast ändå... Åh, jag måste testa det! :D

   Radera
 3. Väldigt snyggt! Har aldrig testat den typen av lack själv :/ Måste jag göra! :D Toppenblogg du har förresten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men tack så mycket, vad roligt att du uppskattar min lilla del av internet! :)
   Jag har faktiskt bara ett strängglitter själv för normaltvis tycker jag inte det är så snyggt. Men Jewel är inte normal så därför går den hem i det här hushållet! :)

   Radera
 4. Åh så grymt snyggt det blev tillsammans! Verkligen en toppen manikyr!

  SvaraRadera
 5. Jewel var jag så nära att beställa för ett tag sedan men hoppade över det. Tror du jag ångrar mig nu? En aning. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det jobbigt att råka ut för sånt?! Ska jag köpa eller inte, ska jag eller ska jag inte? Och så slår man inte till och sen står man där med lång näsa och en tår i ögonvrån...
   :)

   Radera