fredag 18 januari 2013

Gradient: "Harp On Hi-Res"

I inlägget om Harp On It från Color Club tidigare idag så berättade jag ju att jag inte bar lacket helt ensamt utan att jag hade lekt lite med det. Och här har ni resultatet av min lilla svampingsession. Det är Hi-Res från Milani som står för det lila i designen och jag tycker det blev fruktansvärt bra!Hi-Res gav inte så mycket färg under första svampningslagret så när det torkat så målade jag ett tunt lager Hi-Res längst ut på tipparna (1-2 mm) för att få det lite mörkare. Sedan så svampade jag igen för att få en snyggare gradient och då blev det precis som jag ville ha det. Och självklart har jag förseglat denna snygga manikyr med SV. 


Jag måste erkänna att jag tycker detta är en av de snyggare gradients jag gjort i all sin enkelhet. Jag vet inte om det beror på att det är holos jag har använt eller om färgerna går ihop på ett sätt jag verkligen gillar - för jag älskar verkligen den här manikyren!


// Sleepy Elin

24 kommentarer:

 1. Riktigt coolt! Kan tänka mig att det blir lika snyggt med det mörka nederst och det ljusare uppåt...:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det blir det säkert. Jag får testa det nästa gång! :)

   Radera
 2. Åhh hologradient. Så himla läcker!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du gillade den! :)

   Radera
 3. Riktigt cool ide med snyggt resultat :)

  SvaraRadera
 4. Så snyggt och kul med lite holo gradients!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag kände direkt att jag var tvungen att göra något med Harp On It. Så fort jag skaffar mig utrustning sås ka jag börja stämpla med svart ovanpå... Kommer bli sååå snyggt!

   Radera
 5. Verkligen snyggt blev det! Den lila färgen är super fin. Vet du om den är väldigt lik color club's Wild At Heart eller inte alls lik (i effekt, färg och holo)? ^^,

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr har jag inte Color Club Wild At Heart så jag har ingen aning :( Men vi kanske kan hetsa nån anna bloggare med fler lack än jag att göra en jämförelse? :)

   Radera
  2. Jag googlade lite och hittade den här länken:

   http://cute-ticklenails.blogspot.se/2011/08/tag-team-mani-milani-hi-res-color-club.html

   Radera
 6. Wow! Riktigt, riktigt snyggt!

  SvaraRadera
 7. Det blev verkligen bra!! =)

  SvaraRadera