fredag 25 januari 2013

Jämförelse av Hang-Ten Toes och Pink Voltage

Flaskorna bredvid varandra
Vänster: China Glaze Hang-Ten-Toes
Höger: China Glaze Pink Voltage
Jag lovade ju en jämförelse av de två China Glaze-lacken Hang-Ten Toes och Pink Voltage eftersom jag tyckte de verkade lika i det här inlägget och här kommer den jämförelsen. Kanske något kort men jag har lite annat som tar upp all tankekraft så ställ gärna fler frågor i kommentarerna om jag missat något. 

Vi börjar med att titta på flaskorna bredvid varandra och redan nu kan man ju se en skillnad. Som jag skrev här om dagen så ser Hang-Ten Toes ut att gå mer åt det blå hållet i flaskan medan Pink Voltage går mer åt det röda hållet. 

När det gäller formulan så gillar jag Hang-Ten Toes mycket bättre än Pink Voltage. HTT glider ut fint på nageln och torkar normalt till normalsnabbt för att vara ett neon-lack. PVs formula är tjockare (och då hade jag i fyra droppar Seche Restore innan jag lackade den här gången) och torkar superdupersnabbt. Kanterna på det första penseldraget är torra när jag ska göra mitt tredje penseldrag vilket kan ställa till problem om man inte lackar perfekt från början utan behöver dra en extra gång för att fixa ojämnheter. Jag tycker dock detta formulaproblem är jobbigast under de första två lagren.


Och självklart ska ni få lite swatcher så ni ser hur dessa finafina lack ser ut på naglarna. pekfingret och ringfingret har jag Pink Voltage och på långfingret och lillfingret har jag Hang-Ten Toes.


På alla naglar har jag lagt ett lager OPI Base Coat, tre lager med lack och toppat med Seche Vite. Här ser man också skillnaden på lacken där HTT drar åt blått medan PV är med röd. 


I en show-down mellan Hang-Ten Toes och Pink Voltage så skulle jag säga att det blev 2-1 till Hang-Ten Toes.

Bäst formula har tveklöst Hang-Ten Toes.

Bäst färg tycker jag båda har, så där får de en varsin poäng. det är nog mycket humöret som avgör vilket av lacken man vill lacka med tror jag. 
Behöver man båda? Nej, egentligen inte. Men om man har plats i sin varukorg nån gång så kanske det man inte har slinker ner... ;)


// Sleepy Elin

12 kommentarer:

 1. Åh jösses jag kan verkligen inte välja!! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, det förstår jag! Jag är glad att jag har båda :)

   Radera
 2. De är underbara bägge två, beror nog på vad man har hemma innan...:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det gör det verkligen. Tog ett tag innan jag insåg hur lika de var dock. Har haft båda i min samling säkert en månad :)

   Radera
 3. Kul att fi gjorde jämörelsen! :D Tror jag gillade hang ten toes lite mer. Och tur är ju det, det är ju den jag har! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det klart jag gör en jämförelse om jag kan och speciellt om nån mer än jag är intresserad av att se ett sådant inlägg :)

   Radera
 4. Vad roligt med en jämförelse! Jag tror att jag väljer Hang-Ten Toes :D

  SvaraRadera
 5. Jag har bara Pink Voltage sedan tidigare, men jag är övertygad om att jag behöver båda nu! Jag älskar såna här rosa lack =)

  SvaraRadera
 6. Lika, men inte samma! HTT känns snäppet bättre i mina ögon.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är så jag känner också :)

   Radera