onsdag 16 januari 2013

Grön Onsdag med IsaDora "Beetle Green"

Söta Karin som driver bloggen Vacker & Underbar kom med en rolig idé på Facebookforumet Lacka - Byt igår. Hon ville köra en Grön Onsdag - och självklart vill jag vara med :) Så det OPI DS-lack som jag tänkte lacka med fick ställa sig åt sidan och istället fick det bli sköna Beetle Green från IsaDora.

Jag köpte Beetle Green i somras/höstas och förälskade mig i det redan vid första lackningen. Jag bar det både på händerna och fötterna och stortrivdes i denna skalbaggegröna nyans. Sedan så började mitt nagellacksintresse ta fart på allvar och jag köpte så många nya lack att Beetle Green tyvärr har blivit lite bortglömt. Men aldrig igen!

Och jag tänkte be om ursäkt till Beetle Green genom att ha manikyren en extra dag. Jag känner att både att lacket är värt att användas en längre tid men också att mina naglar skulle må bra av en remover-fri dag. Mina nagelband har börjat må bättre de senaste dagarna också tack vare sjukt mycket insmörjning... Jag har varvat Lemony Flutter från Lush och Avoplex Cuticle Oil för nagelbanden och ACO Rich Care Hand Cream Canolaoil och Tiny Hands från Lush för mina torra händer och det har faktiskt hjälpt. Jag funderar på om jag kanske ska investera i ett par såna där vantar som man har på sig när man sover också...


Anyways, tillbaka till Beetle Green! Jag hade lite problem med appliceringen eftersom det var en hel del torkat lack på flaskhalsen så lacket hade tjocknat en del. Jag gjorde första lagret med det tjocknade lacket men sen så droppade jag i ett par droppar Seche Restore (kärlek!) och då blev det mycket enklare att hantera under det andra lagret. Beetle Green blev nästan opakt på första lagret för mig så om man lägger ett lite flödigare lager så kommer man faktiskt undan med bara ett. Jag har dock två på bilderna. Och Seche Vite också så klart. 


Färgen är djupt skalbaggegrön och helt otrolig i all sin enkelhet - och den gör sig riktigt bra på tårna också! Jag gillar verkligen Beetle Green otroligt mycket och jag är glad att jag skaffade mig en back-up när lacken reades ut, jag har en känsla av att jag kommer behöva den :)

Åh... Nu måste jag publicera inlägget så att jag får dela bilderna med er istället för att sitta här och stirra på dem alldeles själv :)

Färg: 5/5
Applicering/formula: 4/5

Elins betyg baserat på "känsla": 5/5


// Sleepy Elin

22 kommentarer:

 1. Beetle Green är verkligen ett vackert lack!

  SvaraRadera
 2. Snyggt! Äger inga gröna lack själv :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad säger du, inte ett enda grönt lack?! Då måste du leta reda på ett för det är verkligen supersnyggt med grönt på tassarna! :)

   Radera
 3. Blev förälskad i Beetle green redan första gången det släpptes. Det är så galet vackert!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag var inte med i nagellackssvängen när det släpptes första gången men när alla lovordade lacket vid återsläppet var jag ju tvungen att köpa det :)

   Radera
 4. Ännu ett supervackert lack som bara står och väntar på att få bli använt hos mig. Får ta och skärpa till mig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj oj, en otestad Beetle Green! Du lever farligt Helena! ;)

   Radera
 5. Åh det där var riktigt vackert! Kul att du var med! =)

  SvaraRadera
 6. Å detta är så fint, det har jag med :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Typ ett måste-lack att ha tycker jag :)

   Radera
 7. Den färgen kan jag tänka mig i sommar!!!
  =)

  SvaraRadera
 8. Bettle Green är en riktigt höjdare:) Förstår att du är förtjust i det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja... om jag inte haft glitterlack på tårna som vägrar att falla av så skulle jag måla tårna också :) Men jag tänker INTE föra foliemetoden på tårna så jag får vänta :)

   Radera
 9. Så snyggt på dig! Jag vill också ha, har inget beetle green.. :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har du inget Beetle Green?!
   Jag har faktiskt funderat på om min back-up ska ingå i en liten tävling/giveaway... ;)

   Radera
 10. Älskar det här ända sedan Sminkan visade sina underbara bilder på det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det går liksom inte att inte älska Beetle Green. OMÖJLIGT.

   Radera