fredag 25 januari 2013

Color Club "Blue Heaven"

Inuti ljustält med blixt
Det är fredagen den 25e januari vilket betyder att det är löning för många idag. För mig betyder det två saker: 

1. Det är Holofredag hos Skimmer-skuggan, woho!


2. Jag får äntligen lite pengar igen och när ni läser det här tidsinställda inlägget så är jag inne i stan och kikar i butiker. Jag tänker med största sannolikhet utnyttja Kicks medlemserbjudande på 30% på alla produkter från Emma S och köpa Enzympeelingen. Det kan väl hända att även något mer får följa med hem men det är inget planerat isf :)


Men nu är det så klart inte mitt shoppingbeteende jag ska skriva om utan det här tjusiga holo-lacket från Color Club, Blue Heaven. När jag beställde mina lack ur Halo Hues-kollektionen så vågade jag inte köpa alla på en gång utan valde ut de tre jag helst ville ha i min första beställning. Så Angel Kiss, Cherubic och Halo-Graphic drog tillsammans det längsta strået och fick flytta hem till mig först. Harp On It, Blue Heaven och Cloud Nine fick jag inte för än nu under julen och snart har jag alltså sakta men säkert testat alla och visat dem på bloggen. Jag måste erkänna att jag redan jobbar på min kollektionssammanfattning... :)

Lack nummer 5 av 6 i kollektionen är alltså Blue Heaven, en ljusblå/ljus blå skönhet som gav mig massor med fina regnbågar att beundra. Det finns så klart blå holosar med mer blått i sig där ute (jag har än så länge bara testat Siw från Make Up Store) men jag tycker ändå att det är ett fint lack. Jag tror att det är mycket humöret som avgör för mig om jag gillar ett holo eller inte och just när jag bar Blue Heaven var jag på bra humör :)

 Dessa två bilder är tagna inuti ljustält med dagljuslampor utanför

 Dessa två bilder är tagna inuti ljustält med blixt

Precis som de andra lacken ur Halo Hues-kollektionen så är formulan fantastisk och jag hade inga bekymmer alls med holosjuka. Jag grundade med Aqua Base från Nfu Oh och behövde sedan bara två lager av BH för att få full täckning. Lacket blev ca 95% opakt efter bara ett lager vilket jag tycker är supernajs. Då räcker det med endast ett tunt andra lager och man har massor med lack kvar till framtida manikyrer :) Torktiden var normal, precis som alltid med Halo Hues-lacken.

Inuti ljustält med dagljuslampor utanför
Inuti ljustält med blixt

Ja, vad mer ska jag säga än att jag gillar't? :) Färgen kunde som sagt ha varit lite mer om ni förstår mig rätt men å andra sidan så är det inte alltid som mer betyder bättre. Jag har faktiskt hellre lack med riktigt bra formula som går att lacka med än lack som är supersnygga i färgen men är så jobbiga att använda att man aldrig ids använda dem. 

Hur resonerar ni? Imponerande färg eller en fungerande formula? Det klart ni helst vill ha båda, men om ni måste välja? :)

Färg: 4/5
Applicering/formula: 5/5
Elins betyg baserat på "känsla": 4/5  


// Sleepy Elin

8 kommentarer:

 1. Ååh mums, holo är ju bara ren kärlek!
  Mja, en imponerande färg är ju det som gör att jag köper ett lack! Formulan får man väl upptäcka och ev. uthärda sen ;)

  SvaraRadera
 2. Åhh såå snyggt! Fina regnbågar.
  Jaa du svår fråga, men jag tror faktiskt jag köper efter färg, sen får det blir som det blir...är det för tjockt kan man väl ha lite förtunning...svårare om det är för tunt då..men nej jag väljer efter färg. :-)

  SvaraRadera
 3. Visar också det där idag :D Himla snyggt!
  Formula kan man leva med, tex göra det tunnare eller använda aqua base,så jag går faktiskt efter färg :)

  SvaraRadera
 4. Det är himla fina regnbågar! Tyvärr tycker jag färgen är lite mesig, men sen ä ju jag riktigt svag för mörka holos.
  Formulan är aldrig ett problem för mig eftersom jag använder aqua fix. Jag köper holo efter färg istället. :)

  SvaraRadera
 5. Jag har i princip aldrig problem med mina hololack vad gäller formula så jag väljer utifrån det rent estetiska, tilltalar lacket mig eller inte. Om färgen är stark eller svag spelar ingen roll om färgen är "rätt". Jag har bara två av Halo Hues, Angel Kiss och Cherubic, och jag var inte jätteförtjust. Cherubic var fin men Angel kiss var inte alls vad jag ville. De lacken är snyggare på bild, tycker jag, än IRL. Jag ska dock ge dem fler chanser innan jag helt ger upp om dem.

  SvaraRadera
 6. Snyggt!:D
  Jag köper efter färg. Men är det sedan tunt och rinnigt blir det knappt använt :/ Tycker inte alls att det är roligt.

  SvaraRadera
 7. Om jag vet att ett lack har riktigt taskig formula så undviker jag det nog om det inte har en alldeles fantastisk färg som det inte finns någon dupe för. Så jag antar att formula går först.

  Det här jättevackert även om det inte är superblått, man ser iaf att det ska vara blått =)

  SvaraRadera
 8. Finfint! Och vad härligt det låter med lite fredagsshopping :)

  SvaraRadera