torsdag 17 januari 2013

OPI "I Think In Pink"

Lite VNL kanske men inget som stör mig...
Är det godis? Är det marshmallows? Är det prinsessdrömmar? Är det söta kattungar som gäspar? Eller är det kanske en perfekt ljusrosa i form av I Think In Pink från OPI..? Jag tror faktiskt att det är allt det och kanske några fler supersöta saker som jag inte kommer på just nu. Gud, vad jag ville äta upp mina fingrar när jag hade dem målade med denna sötsak!

Tyvärr så har jag och sambon gett oss själva godisförbud så att bära I Think In Pink var nästan en plåga. Nu tänker jag att jag skulle ha haft inställningen att det är kalorifritt godis eftersom man inte kan äta det men så kändes det inte just då. Just då tänkte jag bara på gelehallon, sockervadd och hallonglass... 


På bilderna ser ni tre lättlackade lager av I Think In Pink och det obligatoriska lagret med SV så klart. Ingen städning behövdes vilket alltid uppskattas och lacket flöt ut bra och la sig snyggt vid nagelbanden. Ni har kanske sett att det är en antydan till VNL (visible nail line) på bilderna så tre lager gör inte lacket helt opakt men när det handlar om så här lite VNL så stör det mig inte. 


Jag kan ju inte göra annat än att gilla detta lack. Jag är tjejig och jag gillar rosa så det är typ en obligatorisk "like" på det :) Jag tror faktiskt det här lacket skulle bli urtjusigt i en nail art tillsammans med Planks A Lot som jag visade här om dagen... Det kanske får bli mitt nästa nail art projekt?

Färg: 5/5
Applicering/formula: 5/5

Elins betyg baserat på "känsla": 5/5  // Sleepy Elin

6 kommentarer:

 1. Gillar man rosa är nog det här suveränt och ihop med Planks a lot tror jag det blir kanonbra. Ser gärna en sån nailart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, nu måste jag verkligen hitta på en fin design med de här två lacken :)

   Radera
 2. Åh, det där ser ju ut som det perfekta rosa!

  SvaraRadera
 3. Jag gillar verkligen din nagelform. Mycket tjusig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men åh! Vilken komplimang, tack! *GLAD*

   Radera