torsdag 31 januari 2013

China Glaze "Pink Plumeria"

Jag har en liten svacka idag så ni får se bilder på ett lack som jag swatchade för någon vecka sedan. Ja, och så har jag ju fortfarande Lonesome George på tassarna och honom fick ni ju bekanta er med igår so det fanns helt enkelt inget annat val än arkivbilder :) Så det blir ett orange/korall/rosa lack från China Glaze idag i form av Pink Plumeria

Jag trodde faktiskt att jag skulle tycka om Pink Plumeria mycket mer än vad jag faktiskt gjorde så vad som från början var tänkt att bli dagens manikyr blev faktiskt bara en swatch eftersom lacket åkte av så snart jag tagit bilderna. Jag kom inte överens med färgen helt enkelt :(

Jag har faktiskt inte så mycket mer att tillägga idag så vi tittar på liter fler bilder och snackar lite mer om lacket...Det krävdes hela fyra (!!!) lager för att få lacket opakt och jag tror att det gjorde mycket för min ovilja att sedan ha det på mig. Och sen så torkade det inte matt trots att det är en neon så SV åkte ju på fort som attan för att få det att torka - vilket det gjorde lååångsamt. Formulan upplevde jag som aningen rinnig men tydligen så var det hanterbart för jag ser inga spår av städning på bilderna så jag måste ju ha lyckats få lacket på plats på en gång. 


Jag gillar ju neoner egentligen men just Pink Plumeria tänker jag inte använda igen. Det är nog faktiskt så att lacket så småningom åker upp för byte i Facebook-gruppen Lacka - Byt. Någon annan gillar säkert lacket och då är det inte mer än rätt att flaskan ska få bo hos någon som tycker om den. 

Färg: 3/5
Applicering/formula: 3/5
Elins betyg baserat på "känsla": 2/5  


// Sleepy Elin

12 kommentarer:

 1. Wow, supersnygg färg! Men fyra lager är ju bara för mycket, synd på ett annars fint lack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det där fjärde lagret fick mig att tappa gnistan :(

   Radera
 2. Fast jag gillade det här. Även om fyra lager är lite tråkigt förstås.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har faktiskt inte orkat lacka fyra lager av något annat lack förut. Men när jag tänker tillbaka så är det just de lacken som behöver fyra lager som jag gillar minst. Har inte tänkt på det förut!

   Radera
 3. Inte kul med fyra lager, men jag tycker färgen är ascool! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, färgen är ok. Men den står bredvid Hang-Ten Toes i min hylla och ja... den ser lite blek ut i jämförelse :D

   Radera
 4. Jag totalälskade hela den här kollektionen men minns inte att detta krävde så många lager. Detta var inte favoriten men jag gillar det mycket ändå.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hm... jag kanske gjorde något fel. Eller var på dåligt humör eller nåt när jag lackade. Men det är bra att lacket för kärlek av nån iaf :)

   Radera
 5. Åhh jag tycker den var skitsnygg! Den hade gärna fått flytta hem till mig. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha :) Vi får väl se till att få till ett byte kanske :)

   Radera
 6. Snyggt! Härligt med lite vårfärg! :D

  SvaraRadera
 7. Synd på alla lager, över vitt kanske..?
  Fin färg iaf ju, tycker jag! Jag är sugen!
  Har du inte Surfin' for boys och Life's a beach från kollektionen, skaffa dem! ^^

  SvaraRadera