tisdag 22 januari 2013

Essie "Snap Happy"

Det perfekta röda nagellacket!
Äntligen kan jag visa er detta fantastiska lack från Essies vinterkollektion Leading Lady, nämligen ursnygga Snap Happy. Först fick jag problem med de första bilderna jag tog som inte alls återgav färgen så som den ser ut i verkligheten och sen så kom så många andra lack i vägen att jag glömde att använda det igen och ta nya bilder. Nåja, nu ska ni äntligen få se något så vackert att inte många lack kan mäta sig med - det perfekta röda nagellacket!

Jag trodde först att det andra röda krämlacket i kollektionen (She´s Papered) skulle vara det snyggaste av de två och köpte det först men även om det verkligen är hur snyggt som helst så är det här lacket ännu finare. Det är klassiskt rött och får mig att tänka på äpplen, jultomteluvor, Rudolfs röda mule, hjärtan och röda läppstift. Om jag får ett jobb som kontorist så kommer jag använda det här lacket flitigt, det är ett som är säkert. Eller, ja det spelar ingen roll vilket jobb jag får tror jag, flitigt kommer det användas! (Om nån i Sthlms-området känner någon som känner någon som söker personal får ni gärna hojta. Jag kan i princip tänka mig att göra vad som helst förutom att jobba på McD igen.)

Oj, vilken avstickare det där blev. Hm... Sorry!


Det här är det mest lättlackade nagellacket jag någonsin stött på och jag skämtar inte. Det är som om lacket applicerar sig själv och allt du behöver göra är att öppna flaskan. Formulan är verkligen så fantastisk! Jag behövde tre lager för att det skulle bli opakt men om man har kortare naglar och mindre fri kant än mig så kommer det absolut räcka med två lager. Torktiden var normal. Som ni säkert har förstått så är jag superförtjust i Snap Happy och jag tror att om ni fortfarande söker det perfekta röda nagellacket så tror jag att det är det här ni ska testa. Eller om ni är förtjusta i nagellack över huvud taget så är det här ett måste-lack. Jag kan gå i god för att ni kommer bli nöjda!

Färg: 5/5
Applicering/formula: 6/5 (!!!)
Elins betyg baserat på "känsla": 5/5  // Sleepy Elin 


12 kommentarer:

 1. Håller med, ett väldigt vackert rött lack!

  SvaraRadera
 2. Väldigt fin röd nyans även om tre lager inte är betyder lättlackat för mig ;) Men jag förstår att formulan var kanon och det är alltid kul att hitta ett sånt lack :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tre lager känns som ett lager för lacket hjälper till med appliceringen sååå mycket :)

   Radera
 3. Åh, jättefint! Det perfekta röda, underbart! :)

  SvaraRadera