torsdag 10 januari 2013

Essie "Blue Rhapsody"

Färg! :)
Här kommer ännu ett lack ur Mirror Metallics kollektionen från Essie, nämligen Blue Rhapsody. Eftersom jag testat två av de tre lacken jag äger så kände jag att jag var tvungen att testa det här också för att på något sätt bli färdig med kollektionen. För hitintills har den inte imponerat på mig särskilt mycket alls. Iaf inte för än jag testade Blue Rhapsody.

Äntligen lite färg! Både Penny Talk och Nothing Else Metals har känts så färglösa så det var härligt att se att Essie lagt i lite mer pigment i det här lacket. Och det är faktiskt bara en sådan liten sak som krävs för att jag ska tycka om det här lacket mycket mer än de andra jag testat ur kollektionen. Det här lacket kommer absolut få stanna i min samling men jag tror faktiskt att båda de andra ska få hitta nya hem. Jag lägger ut dem i Facebookgruppen "Lacka - Byt" sås snart det finns tid. Bra, då var det bestämt! :)Precis som jag gjorde med Nothing Else Metals så grundade jag med Aqua Base för att få en jämn och fin applicering av Blue Rhapsody. Det blir opakt redan efter ett lager men jag har lagt två för att få en jämnare och snyggare finish. Lacket torkar fort av sig själv men jag hjälpte det på traven med SV för att få lite extra glans men även för att få en tjockare nagel. 


Jag vet faktiskt inte om jag har så mycket mer att säga... Jag kommer absolut behålla det här lacket i min samling och nån gång kanske jag använde det igen. Ett mellan-lack helt enkelt. 

Färg: 3/5
Applicering/formula: 4/5

Elins betyg baserat på "känsla": 3/5


// Sleepy Elin

5 kommentarer:

  1. Jag gillar det här lacket!
    Finaste i hela den kollektionen!
    Det här var med på min topp-fem-lista 2012 :D

    SvaraRadera
  2. jag har inte varit så intresserad av den här kollektionen, men efter att ha sett dina bilder här nu kanske jag får ta mig en funderare ang just detta lacket i alla fall. :)

    SvaraRadera