söndag 6 januari 2013

Nail Art Sunday - Tema: Löften

LeLack bjuder till årets första Nail Art Sunday med temat Löften... Och jag har verkligen funderat och funderat för det var ett riktigt svårt tema. Min första tanke var ju så klart att nu vore det perfekt att göra en tolkning av min förlovningsring men det har jag ju redan gjort :) Så här kommen en stillsam tolkning av vad löften är för mig just nu. 

Det här är en hyllning till min lillasyster Helena. 

Allt det hon har varit, det hon är just nu och det jag kommer att vara för henne i framtiden syns i denna nail art. Jag ska försöka förklara, iaf den del som kan visas officiellt... 

Min syster är en riktigt pojkflicka som egentligen inte alls är intresserad av att fixa naglarna och bära nagellack - men det har ändrats lite den senaste tiden. Hon använder Avoplex Cuticle Oil och OPI Nail Envy och har tom skaffat sig en Nail Food från Scratch (det har inte ens jag!). Men hon är ingen person som skulle ha särskilt mycket färg på naglarna, nude är mer hennes stil. Så här är en nude nail art med en turkos twist eftersom hon gillar turkost. 


Lacken jag använt ät China Glaze "Innocence" för att få en väldigt nude nagel och sedan IsaDora "Turquoise" för att ändå ha lite färg. Jag svampade dit "Turquoise" och när det torkat la jag ett lager "Innocence" över hela nageln för att dämpa färgen något. Och som grädde på moset så la jag på Essie Matte About You ovanpå allt för att få en matt yta som mer är Helenas stil.

Alla lack som användes till manikyren: OPI Base Coat, China Glace
"Innocence", IsaDora "Turquoise", Seche Vite och Essie Matte
About You

Jag kommer alltid finnas där för dig, Helena. Alltid. I medgång och i motgång, i vått och torrt så kommer jag alltid finnas där med det största leendet eller den djupaste kramen. Året som kommer kommer stundtals att bli långt och jobbigt men vi kommer klara det tillsammans. 

Man kan inte ha en bättre syster än dig och jag älskar dig mer än oändligt.

Jag önskar dig all lycka i livet.

Jag lovar att jag alltid kommer finnas där för dig. 


// Sleepy Elin

20 kommentarer:

 1. Gudomligt vackra naglar. Och eftersom jag har förmånen att känna er båda, så känner jag att du skrivit vackert också! =)

  Kram till mina två hjortronbarn!!

  SvaraRadera
 2. Jättefint! Både det du skrivit och naglarna.

  SvaraRadera
 3. Det här var den absolut finaste innebörden av löften som jag sett på bloggarna idag. Fin manikyr och en varm och underbar mening med det hela.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det värmer att du uppskattade det:)
   Manikyren är lågmäld men fin precis så som Helenas naglar skulle vara om hon nånsin skulle testa något annat än nude :)

   Radera
 4. Fina naglar och fint inlägg som får mig att önska att jag också hade en syster.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :)
   Du vet att systrar inte alltid är biologiska utan vissa skaffar man sig under livets gång? Helena har både skaffat sig en extra syster och en extra bror så än är det inte för sent :)

   Radera
 5. Jag kan bara hålla med alla andra, jättevackert! Både lacket, inlägget och kärleken som lyser igenom.

  SvaraRadera
 6. Åh såå fint du gjort, du är såå duktig att svampa. Måste träna mer på det!
  Du har skrivit så vackert om din syster. Förstår att ni står varandra nära, det är riktig syskonkärlek det! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Ja, det är verkligen inte lätt att svampa, jag tycker fortfarande att jag kan bli bättre på det. Men sen så handlar det ju också om vilken teknik man använder sig av... Jag är ju "lat" och orkar inte blanda lacken på pappret utan målar bara en bas och sen tar nästa lack på svampen. Blir lite hårdare övergång då men njag kan leva med det :)

   Radera
 7. Vackert Elin, väldigt vackert!

  SvaraRadera