söndag 6 januari 2013

En stor vinst!

I fredags så kom det en paketavi hem till mig men jag har inte kunnat hämta ut paketet för än nu. Och innehållet var verkligen som balsam för magknipet jag skaffade mig när jag gick till posten...

Jag börjar från början.

Varje söndag bjuder LeLack till Nail Art Sunday och för att verkligen fira av det gångna året så anordnade hon en Nail Art tävling. Alla som varit med under året kunde välja ut sitt bästa bidrag, skicka in det till LeLack och sedan var det en omröstning för att se "Vilken är din Nail Art Favorit 2012" - och jag vann!

Mitt bidrag var detta: 

Länk till inlägget där vinsten annonseras

Det var en jämn kamp (kolla här) mellan massor av riktigt snygga nail arts (min röst föll på ett bidrag som inte blev topp 3, nämligen Gelic's djurinspirerade kreation) och jag är verkligen hedrad att många röstade på just mig. Det hade jag aldrig trott. Stort tack för alla era röster och en superstort tack till LeLack för en rolig tävling!

Iaf, i dagens paket låg vinsten! :)

Paketet innehöll två art liners från Depend (svart och vit), en pincett, sex olika FIMO-stavar, rhinestones, dottingtools (alltså, nu ska jag dotta så det stänker om det!), nail stickers, striping tape och en robot (från sonen). 

Klicka på bilden för att göra den större

Det är verkligen en vinst jag uppskattar till 100% av många olika anledningar och jag inte bara tror, jag vet, att nail art året 2013 kommer att bli riktigt kul! 

Något jag också kände direkt efter vinsten var att jag vill "Pay it forward" som det så vackert heter. Jag har länge velat ha en tävling och just nu sitter jag och filar på roliga vinster men också tävlingens tema. Håll utkik på bloggen så ni inte missar den :)


Tack LeLa!
// Sleepy Elin

6 kommentarer:

 1. Åhh guud vilken fin vinst! Wow, otroligt fina grejer. Ja nu hoppas jag få se dots framöver, så jag får inspiration och idéer tills mina kommer hem. :-)
  Grattis igen Elin, du är verkligen värd det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket Ann-Sofie!

   Radera
 2. Jag håller utkik!

  Dessutom var du värd vinsten och det ska bli kul att se vad du kan hitta på med dina nya nailart grejer.

  SvaraRadera
 3. Grattis till den jättefina vinsten! Du hade ju verkligen många hårda konkurrenter men med tanke på att jag röstade på just den här manikyren så måste jag ju säga att jag tycker du är väl värd din vinst. :o)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Röstade du på mitt bidrag, åh vad gullig du är, TACK så hemskt mycket! Nu blir jag alldeles varm i hjärtat :)

   Radera