lördag 26 januari 2013

Color Club "You Got Soul"

Hej och hå, nu ska jag väl hinna blogga? Jag vet inte om jag sagt det förut men jag är rätt så sport-intresserad och under vintern så sänder SVT Vinterstudion varje helg med massor med längdskidåkning, skidskytte och utförsåkning (och även annan vintersport, så klart). Just nu så pågår även SM i längdskidåkning i Falun så jag sitter och kollar på SVT Play typ varje dag. Så bloggandet blir lite lidande känner jag... I februari kommer det bli ännu värre för då är det VM-månad också, haha!

Nåja, det är inte mitt sportintresse vi ska prata om utan detta orangea lack från Color Club, tjusiga You Got Soul från Starry Temptress kollektionen. Jag blev så imponerad av Otherworldly och Wink, Wink, Twinkle att jag var tvungen att skaffa hela kollektionen och detta är det tredje lacket jag testar. Starry Temptress-kollektionen består av sex stycken neon-lack med glitter i samt ett speciellt topplack. Jag är riktigt sugen på att testa dem alla men känner att jag kanske har visat lite för mycket neoner den senaste tiden. Jag vill ha lite mer variation på nagelacken så förutom något lack som ligger i arkivet så tar jag nog en liten neon-paus. Tror jag :)


You Got Soul är verkligen starkt orange och färgen mattas inte av även om man låter lacket sitta ett par dagar. YGS torkar matt och jättesnabbt och har en formula som är lite åt det tjocka hållet men inget som gör det svårapplicerat. På bilderna har jag två lager av YGS med ett lager SV över. Jag trodde det skulle räcka med ett lager SV för att få lacket jämnt men efter en stund så blir det lite knottrigt så jag skulle ta två lager SV om jag vore er. En annan sak som är värd att nämna är att det blir nästan opakt på ett lager. Har man lite kortare naglar eller inte är lika petig som jag var idag så räcker det med ett lager vilket alltid är lika välkommet :)


Jag är inte lika imponerad över You Got Soul som jag var över Otherworldly och Wink, Wink, Twinkle men jag tycker ändå att det är ett riktigt fint lack. Väl värd att få vara i min samling och när jag nån gång framtiden vill lysa upp livet lite så är det här absolut ett lack som jag kommer överväga att lacka med. Orange är, precis som gult, lite svårt att bära tycker jag men å andra sidan så vad spelar det för roll? Gillar man färgen på ett lack är det bara att köra!

Färg: 4/5
Applicering/formula: 4/5

Elins betyg baserat på "känsla": 4/5  


// Sleepy Elin

11 kommentarer:

 1. åh, vilken härlig och somrig nyans. Jag håller med om att det inte är lika fint som Otherwordly och wink, Wink, Twinkle, men jag skulle gärna ha det här i min samling.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är riktigt fint och kommer nog passa ännu bättre i sommar med lite solbränd hud :)

   Radera
 2. Wow, jag har kommit på att jag verkligen älskar neoner. Detta var såååå snyggt! Vill haaaa. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om du är i Sthlm nån gång så får du komma hit och leka med mina :) Ja, om du inte hinner skaffa alla själv först alltså ;)

   Radera
 3. När kollektionen kom blev jag till en början besviken på alla swatches. Men nu...nu är jag sugen på hela kollektionen. Väldigt fina bilder. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! :)
   Jag kan tänka mig att man kanske tänkte att "Vad är det här?" i början men sen så börjar de gro på en :)

   Radera
 4. Vilken lysande orange! Härligt i vintermörkret.
  Det slår inte wink wink dock ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte mycket som slår Wink Wink Twinkle och Otherworldly :)

   Radera
 5. Jag tror det där är det enda lacket jag köpte ur kollektionen.

  SvaraRadera
 6. För min del skadar inte fler holo-inlägg! Kul ombyte så här mitt i vintern! :D
  Gult är för övrigt färgen som INTE går på mig trots att jag kanske gillar lackfärgen i sig. Går inte, ser blä ut! Särskilt varma gula. Även orange ägde jag inga lack i, men nu har jag samlat på mig några som jag får ta tag i att prova!

  SvaraRadera