lördag 5 januari 2013

Color Club "Winter Affair"

Äntligen ska jag göra något jag längtat riktigt länge efter - visa det sista lacket ur en hel kollektion! Ni har ju redan sett fem lack ur Color Clubs vinterkollektion Winter Affair (Ho-Ho-Holly, Gift Of Sparkle, Berry & Bright, Glitter Wonderland och Snow-Flakes) och här kommer då det sista lacket - Winter Affair. Ja, det stämmer, sist ut är lacket som gav kollektionen dess namn. Anledningen till det är att jag från början inte alls var sugen på just det här lacket så jag tänkte faktiskt inte köpa det alls... Men det går ju inte att ha 5 av 6 st lack i en kollektion så när det fanns plats över i en beställning från H2T så åkte det ner i varukorgen.

Winter Affair är en vampigt rödlila cremelack där botten är en mörk rödlila men som också är sprängfylld med små små ljusare rödlila skimmer. Vid första anblicken på flaskan så kändes det inte alls som min typ av lack men ju mer jag stirrar på naglarna ju mer gillar jag det. Jag tror Winter Affair är ett sånt lack som inte imponerar i flaskan eller på swatcher men som är mycket snyggare i verkligheten. 


Två lager räcker för att få Winter Affair opakt så det är det ni ser på bilderna. Ovanpå så har jag som vanligt Seche Vite för extra glans (som av någon anledning inte alls syns på bilderna, på dem ser det mer ut som att jag använt ett matt överlack... hmm...). Jag tycker WA hade precis lika bra formula som de andra lacken i kollektionen och det hamnar bara där man målar med penseln vilket alltid uppskattas :)Kommer jag använda Winter Affair igen? Det är mycket möjligt att jag gör det nån gång när jag känner för något vampigt. Jag tycker dock att det är lite halvjobbigt att ha så här mörka lack just eftersom de ofta fastnar i nagelbanden när man tar bort dem så om jag ska ha mörka naglar så måste jag verkligen verkligen gilla lacket. 

Och för er som undrar - det kommer så klart en kollektionssammanfattning också så håll utkik efter den! :) 

Färg: 4/5
Applicering/formula: 5/5

Elins betyg baserat på "känsla": 4/5  // Sleepy Elin


2 kommentarer:

  1. Det är som du säger mycket finare irl! Det kan jag verifiera eftersom jag har det själv ;)

    SvaraRadera
  2. En mycket vacker färg som jag lätt kunnat tänka mig :)

    SvaraRadera