söndag 13 januari 2013

Nail Art Sunday: Smooth Pink

Förlåt för trista nagelband!
Det är söndag igen och dags för Nail Art Sunday hos LeLack. Eftersom det är en fri vecka och jag har haft noll inspiration pga fnasiga nagelband och skivande naglar så gjorde jag det enkelt för mig med en gradient - igen. Ni börjar säkert bli trötta på alla mina svampade gradients vid det här laget men jag kan inte låta bli. Det är enkelt och snyggt ju!

Jag gjorde dock inte min vanliga gradient som ni säkert ser på bilderna utan en där färgerna gå ihop mer. Jag minns tyvärr inte i vilken blogg jag hittade en tutorial på hur man gör... 

Iaf så börjar man med en bas, jag har tagit OPI I Think In Pink och målar hela nageln. Sedan så tar man en färg som går bra ihop med sin basfärg, jag valde Essie Funny Face som är ett av mina favoritrosa lack. Du kluttar ut lacken bredvid varandra på ett papper och plandar ihop den på mitten så att du har en ljusrosa sida, en mellanrosa och en mörkrosa. Sedan doppar du make-up svamp i pölen och "rullar" över nageln. Lätt som en plätt även om det blir en del att städa efteråt...


Jag har gjort en  sådan här gradient förut men det var innan jag började blogga så jag har bara dåliga mobilbilder på den. Jag ska försöka leta reda på bilden så att ni kan få se skillnaden i färdigheter. Jag kan ju säga att jag har läst mig en hel del sedan i somras!  

OPI Base Coat, OPI I Think In Pink, Essie Funny Face, Seche Vite

Nu när jag tittar på bilderna förstår jag inte varför jag inte gör den här typen av manikyr oftare - det är ju så snyggt. Jag måste sluta vara så lat helt enkelt!

Och så avslutar vi så klart med den utlovade bilden på mitt första försök på den här sortens mjuka gradient. Skratta inte för mycket! Jag kan inte annat än att skaka på huvudet...

Min första gradientmanikyr, gjord sommaren 2012, innan jag förstod
 att man inte ska ha nagellack på nagelbanden och att det finns
något som heter Seche Vite. Jösses. 

// Sleepy Elin

17 kommentarer:

  1. Såå snyggt, du är duktig på att göra gradient, det ska jag träna på också. Nu har jag ju fått tips på hur jag ska göra för att få färgerna att gå ihop mer. Kul att se hur du gått framåt...:-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket!
      Ja, det är stor skillnad på bara ett halvår...

      Radera
  2. Svar
    1. Tack så mycket! Ja, lacken passade riktigt bra ihop :)

      Radera
  3. Även om man kanske skäms för de där första bilderna så är det kul att få se utvecklingen:) Mina första bilder på bloggen skulle jag egentligen vilja begrava någonstans där de aldrig kan se solljus igen.

    En supersnygg gradient, älskar hur fint färgerna går ihop!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, gamla bilder är både roligt och läskigt att titta på samtidigt. Finns ju betydligt värre mobilbilder ska jag erkänna... Och det roliga är att då tyckte jag att det var fint och såg bra ut! Jösses :)

      Radera
  4. Jag tröttnar aldrig på en snygg gradient! Och det här var absolut en sådan. Så snygga färger ihop att till och med jag blir sugen på rosa :)

    Och du be inte om ursäkt för varken fnasiga nagelband eller för den delen din första bild. Kan lova att fnasiga nagelband har varit med på ett antal av mina bilder och mina första bilder på bloggen. Hm, ja man lär så länge man lever ju.

    Ingen av oss har något att skämmas över i huvudtaget!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket!
      Ja, mina naglar och nagelband har tagit så mycket stryk de senaste veckorna så jag funderar på att ha händerna i ett konstant olivoljebad på dagarna. Det borde ju hjälpa lite iaf :/
      Okej, nu slutar jag skämmas och börjar tycka gamla bilder är kul istället :)

      Radera
  5. Vad kul att se hur du har utvecklats i din nail art. Fantastiskt snyggt är det i alla fall. Jag borde också ge mig på att testa svampad gradient, har varit lite för lat för det hitills :P

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är så roligt det där för egentligen så är det inte så jobbigt att göra en sån här gradient. Men man blir lat och då är allt annat än ett lack jobbigt :)

      Radera
  6. Va söt du är som lägger upp en sådan bild. Inte för att jag tyckte den gradienten va dålig heller, men man ser definitivt att du har utvecklat din lackteknik senaste tiden. Snyggt jobbat!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det har hänt en hel del med lacktekniken på sex månader :)

      Radera