fredag 11 januari 2013

Glitter Gal "Belgian Chocolate"


Just nu när jag sitter och skriver det här holofredagsinlägget är det sent på tisdag kväll och jag ska upp tidigt imorgon för att ta bussen från Sthlm till min barndoms hemstad Sandviken. Både jag och min syster åker samtidigt och hälsar på mamma och pappa vilket vi inte ha kunnat göra på många många år. Jag borde packa för det har jag inte gjort alls och jag borde sova så att jag orkar gå upp imorgon...

Vackra, vackra Belgian Chocolate
Men istället lackar jag naglarna :) Och jag väljer detta tillfälle för att testa ett lack som jag velat äga enda sedan jag blev nagellacksnörd och såg en swatch på det första gången. Belgian Chocolate från Glitter Gal. Äntligen ska vi få bekanta oss du och jag!

Lacket hamnade i mina händer genom Nailmail. Nailmail är som en prenumerationstjänt på nagellack - fast utan något som helst köptvång (!) och via dem är det enklare att få tag på lite mer svåråtkomliga märken som tex Glitter Gal. Någon gång nu under februari kommer även de första lacken från butter LONDON flytta hem till mig också, även det tack vare Nailmail och deras Prova-på-erbjudande.

Belgian Chocolate är det vackraste, mest hänförande, underbaraste nagellack jag någonsin haft på mina naglar. Jag älskade det här lacken från första swatchbilden och jag har inte slutat stirra på mina naglar sedan jag målade det första lagret. Jag har aldrig sett ett liknande holo och just nu funderar jag på att köpa Depends GelLack så att jag kan kapsla in manikyren och bära den veckor i sträck. Mina bilder är helt ok men inte ens lite i närheten av hur lacket ser ut i verkligheten. Jag vet inte ens hur jag ska kunna ge det ett värdigt betyg...


 Dessa två bilder är tagna inuti mitt nya ljustält med dagljuslampor utanför.

 Dessa två bilder är tagna utan ljustält med dagljuslampor.

På bilderna så har jag grundat med Nfu Ohs Aqua Base och sedan är det tre lager med Belgian Chocolate. Lacket blir opakt efter bara två lager men jag ville verkligen ha mina naglar extra mörka som riktigt riktigt mörk choklad och la därför på ett tredje. Med det där tredje lagret så fick verkligen lacket ett extra djup och även fyllighet. Ovan på allt så är det som vanligt ett lager SV och även om jag tycker att lite av regnbågarna försvann när jag la på Seche Vite så kändes det ändå som ett rätt val då det gjorde naglarna spegelblanka och extra chokladiga.

Det här är utan tvekan det snyggaste lacket jag äger. 


Här under kommer två bonusbilder. Eftersom jag inte kunde sluta stirra på denna underbara skönhet så blev det ganska många bilder att välja mellan sen... Vilket jag inte kunde göra så ni får några extra bilder för att utvärdera lacket och för min del så gör det ju inget för jag kan stirra på bilderna hur länge som helst...


Jag vet inte vad mer jag ska säga. Jag är hänförd. Jag är extatisk. Jag är förälskad. Jag vill aldrig leva utan Belgian Chocolate. 

Färg: 5/5
Applicering/formula: 5/5

Elins betyg baserat på "känsla": 5/5  



// Sleepy Elin

14 kommentarer:

  1. Åhh jag förstår dig, det är hur vackert som helst! Det där måste jag också köpa framöver....:-)
    Ha det nu så bra hos föräldrarna! Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Glitter Gal kommer ju på Nailmail igen :D Fest!

      Radera
  2. Wow vilka fina bilder du producerat på det här lacket! Det är så fint att jag inte vet vars jag ska ta vägen nästan! :) Känns nästan som om det går lite åt det brunröda hållet också. :) Vill ha!

    Och förresten, Jag har just nominerat dig till ett Liebster Award! Gå in på min blogg och kika! :) Det innebär att man svarar på några frågor plus känner lite ära. ;P Hoppas du kommer gilla. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är en del rött i lacket och kanske är det det som gör att det får det där lilla extra. Helt outstanding snyggt är det iaf!

      Radera
  3. Vilken fin färg!
    Verkligen! =)

    SvaraRadera
  4. Det ser verkligen ljuvligt ut på dina bilder! Längtar efter att testa min flaska. :-)

    SvaraRadera
  5. Jag är så himla glad att jag också köpte det här! Grymt vackert!

    SvaraRadera
  6. Åh, varför köpte jag inte det här? Verför? *sliter mitt hår* Hur vackert som helst och dina bilder är fantastiska.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack!
      Ja, det är verkligen hur fint som helst och jag är så glad att jag såg swatcher på det "i tid" så jag kunde beställa det när Glitter Gal var med på Nailmail :)

      Radera
  7. Ha det så trevligt och njut av tiden tillsammans med familjen:)

    SvaraRadera
  8. Bor du i Stockholm! Vad kul, då måste du vara med på nästa nagelbloggarfika! Om du tål katter alltså.

    Lacket är verkligen vackert. Jag tror det är min favorit från Glitter Gal.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Brukar ni ha nagelbloggarfikor? Vad roligt det låter, jag fikar gärna med er :)

      Det var faktiskt din swatch av just Belgian Chocolate som fick mig på fall. Jag sparade ner en av bilderna i min Önskelistemapp tom :)

      Radera