fredag 4 januari 2013

Color Club "Halo-Graphic"

Oretuscherad bild på vackraste Halo-Graphic
Äntligen är jag tillbaka och oj vilken lack-abstinens jag haft! Senast jag lackade var den 23e december vilket betyder att det gått hela 10 dagar sedan jag senast höll i en pensel (jag lackade igår torsdag för er som vill kolla så att min räkning stämmer). Och hur firar man att man kan (och hinner) lacka igen - jo med ett holo så klart! Skimmerskuggan bjuder till holofredag som vanligt så det passar ju extra bra :)

Halo-Graphic från Color Clubs Halu Hues kollektion hade jag inte testat än så mitt val föll på denna härliga rosa. Flaskan har stått och hånat mig ganska länge men det har varit sollöst här samt ovannämnda lacktorka så den har fått vänta. Tills nu. Och oj vad jag älskar Halo-Graphic! Det finns absolut inget med det här lacket som man kan tycka illa om. Jag skriver det på en gång så ni slipper fundera: K Ö P   D E T   N U !

Jag har faktiskt hunnit skaffa mig riktigt många nya lack under julhelgen och ett haul-inlägg kommer senare (måste ta mååånga foton först) - men en sak som jag passade på att investera i är ett Aqua Base (mitt är från Nfu Oh) för att jag ska slippa så mycket holosjuka som möjligt när jag testar alla mina nya hololack. (Hur lyckades den meningen bli så lång?) Nu vet jag att formulan på Halo Hues-lacken är ovanligt bra och de blir nästan inte holosjuka alls men jag kan säga att det gör skillnad även på "lätta" lack som ju Halo-Graphic är. jag har ju kört på ett vanligt baslack innan och det kommer jag aldrig göra igen. Aqua Base är hos mig för att stanna!


Dessa två bilder är tagna inuti mitt nya ljustält med dagljuslampor utanför.



 Dessa två bilder är tagna utan ljustält med dagljuslampor.

Mer om Halo-Graphic då. Färgen är en riktigt härlig rosa som är aningens mörkare och mer holografisk än Britta från Make Up Store. Man kan se regnbågarna ordentligt även under vanliga tråklampor men de kommer verkligen fram i solsken och under mina solljuslampor. 

Appliceringen var som att bre smör på en rostad fralla och lacket hamnade endast där man satte penseln. Det hjälpte absolut att ha Aqua Base under för även om Halo Hues-lacken är lättapplicerade ovanpå vanligt baslack så tyckte jag att Aqua Base gjorde ordentlig skillnad. 


 Inuti ljustält med dagljuslampor utanför
Utan ljustält med dagljuslampor

Som ni säkert redan förstått så kommer Halo-Graphic få full pott av mig. Det är verkligen ett av de snyggaste hololacken jag testat och jag tycker det var en perfekt början för att fira att 10 dagar med nakennaglar nu äntligen är till ända. 

Jag måste också tillägga att jag aldrig kommer ha nakennaglar lika länge igen för fy vad mina naglar och nagelband har tagit stryk! Båda tumnaglarna har rykt (de är nu superkorta med rundade kanter, blä!) och det ser även ut som att jag måste ge pekfingernageln på min fotohand hjärt & lung-räddning :( 

Och vad ska det bli för härligt lack imorgon då..? Min lack-abstinens säger att jag antingen ska testa ett lack som jag sparat för att det alltid känts för fint eller ett av mina fem julklappslack. Tur att jag inte behöver bestämma mig nu på en gång för jag vill njuta lite till av Halo-Graphic först :) 

Färg: 5/5
Applicering/formula: 5/5

Elins betyg baserat på "känsla": 5/5  


// Sleepy Elin


En bonusbild i form av Grodan som sover i sin kattkorg

8 kommentarer:

  1. Åh vilken comeback! Skitsnyggt! Tror faktiskt att jag skulle kunna köpa mig det där lacket, fast jag inte är överförjust i rosa lack, men det där är grymt snyggt. Vilka regnbågar!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ann-Sofie, jag kommer bli mycket besviken om du inte klickar hem den med nästa beställning från TD eller H2T ;) Den var verkligen över alla förväntningar både i färg och när det gäller regnbågar - jag älskar det! :)

      Radera
  2. Grodan! Gud, vad söt! Jag vill ha en röd katt!
    Lacket ser fint ut på dina bilder men eftersom jag inte gillade Angel Kiss eller Cherubic så tror jag att jag tvekar inför att köpa fler.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja Grodan är en sötnos, det är han verkligen :)
      Det kanske är lite annorlunda för dig som har varit nagelfrälst länge och som testat många holosar... jag som fortfarande känner mig som en newbie tycker iaf lacket var superfint :)

      Radera
  3. Åh vad läckert!!! Jag ÄLSKAR rosa i alla sammanhang utom just nagellack där jag har svårt att hitat rosa jag trivs med, men det här tror jag att jag skulle ÄLSKA. Rosa utan att vara mestråkigt. Bonusbilden är förövrigt bedårande.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Om du gillar rosa redan från början så tror jag inte du kommer bli besviken på Halo-Graphic :) Jag lackade i torsdags kväll och det sitter faktiskt fortfarande på för egentligen vill jag inte byta.
      Bra kvalité också för det har inte chippat någonstans och har ingen tendens till tipwear heller. I love it!

      Radera
  4. Ja gud vilken gosbild på katten! Jag gillar lacket ganska bra på dina bilder men avstår då jag tycker att det är lite för disig finish på dessa lack...

    SvaraRadera
  5. Lacket är ju alldeles rysligt fint, och Grodan också :)

    SvaraRadera