onsdag 30 januari 2013

Cirque "Lonesome George"

Vissa blogginlägg vet jag inte hur jag ska börja och detta är ett av dem. Det finns liksom för mycket att skriva men jag hittar inte rätt ord... 

Det här är faktiskt ett inlägg jag inte hade skrivit om det inte vore för supersöta Elin som driver bloggen Nailmanic. För allt började när hon visa Lonesome George i sin blogg och jag blev helt förälskad. Så förälskad att jag skrev i min kommentar att "Om din kärlek till lacket tar slut så får det gärna flytta hem till mig :)" Och igår fick jag post (vilket händer hela tiden just nu eftersom jag byter lack med folk hela tiden) så jag öppnade det första brevet och hittade ett vykort där söta Elin har kommit över Georges tvillingbror som hon tror skulle trivas hemma hos mig. Hur gulligt är inte det!?

Elin, jag kan berätta att Lonesome George har fått en fin plats i mitten av min tavelhylla där jag har ställt upp alla mina holo-lack. Han är omgiven av två kollektioner Halo Hues, holo-lack från Make Up Store, Nfu Oh samt Glitter Gal. Om han ändå skulle känna sig lite ensam så hittar han några OPI Ds-lack på hyllan under tillsammans med mina favoriter från Orly och China Glaze. Jag kan inte understyrka hur glad jag blev över presenten och tänker att jag nyligen måste ha gjort något fint för någon eftersom du tänkte på mig när du fick Georges tvillingbror. Tack Elin!

Ja, som ni förstår så tog det mig inte lång stund innan Lonesome George satt på mina naglar :) Jag var helt enkelt tvungen att njuta av denna skönhet på en gång vilket faktiskt passar sig riktigt bra eftersom det är Grön Onsdag idag hos Vacker & Underbar. För han är helt bedårande Herr George! Mörk skogsgrön med vackra regnbågar som gör att jag inte kan sluta stirra på mina naglar. Jag har en skrivbordslampa precis ovanför mitt tangentbord och det gnistrar och glimmar massor om naglarna när jag skitter och skriver. Så idag skriver jag extra llåånnggssaammtt... :)

 Dessa två bilder är tagna inuti ljustält med dagljuslampor utanför 

 Dessa två bilder är tagna inuti ljustält med blixt

Tyvärr är det ju världens mest trista väder utomhus så jag fick ta bilderna i mitt ljustält. Men man kan ju se regnbågarna tydligt ändå. Jag längtar dock redan till ett par riktigt soliga och varma vår-/sommardagar så jag kan få se precis allt som George kan ge. Sitta i solen på balkongen med ett glas ananasjuice, lyssna på sommarhits och titta på mina naglar... 

Inuti ljustält med dagljuslampor utanför
Inuti ljustält med dagljuslampor utanför

Jag har ju glömt några av teknikaliteterna... Formulan är helt och hållet toppen. Lonesome George glider på lätt som en plätt utan några tendenser till holosjuka och blir faktiskt opakt på bara ett lager även om det gå kanske inte blir riktigt lika mörkt som det är tänkt. Så jag har två lager lackat ovanpå Aqua Base från Nfu Oh. Och så SV ovanpå. En annan sak som jag tycker är värd att nämna är att lacket inte luktar starkt eller särskilt mycket alls faktaiskt, jag tyckte snarare att det luktade riktigt gott!

Inuti ljustält med blixt
Inuti ljustält med blixt

Det finns faktiskt inte en chans i världen att jag skulle ge Lonesome George något annat än toppbetyg i alla avseenden. En holo med ordentligt med färg - check! Superbra applicering och formula - check! Mina känslor - KÄRLEK! 

Nu ska jag absolut ta mig i kragen och beställa hem några fler lack från Cirque så fort ekonomin tillåter. Jag är ruskigt imponerad och känner på mig att jag kan hitta fler blivande favoriter i deras kollektioner. Nu börjar Mission Get Money For More Cirque Polish!

Färg: 5/5
Applicering/formula: 5/5
Elins betyg baserat på "känsla": 5/5


// Sleepy Elin

32 kommentarer:

  1. Mycket vackert!! Blir verkligen sugen på det själv...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, man kan inte låta bli att bli det :) Mörk grön holo. *mums*

      Radera
  2. Herregud! Nä, jag är inte religiös men jag tror jag blev det nu ändå. Vilket habegär jag fick. Ok...nu har jag egentligen köpstopp på lack efter att jag gjort några beställningar men jag kan göra ett undantag tror jag. Eller så väntar jag till lön men då är detta det första som ska klickas hem. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi kanske får slå våra säckar ihop vid nästa löning :) Jag har som sagt börjat leta pantburkar i soporna för att få råd att köpa fler Cirque-lack så småningom :)

      Radera
  3. Jag har inte alls svårt att förstå din blixtförälskelse i det här lacket!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tänkte väl det :)
      Går ju inte annat än att bara "Aahhh..."

      Radera
  4. Det där lacket får gärna flytta hem till mig...haha..nejdå, men det där lacket måste upp på önskelistan. Grönt och holo i ett...mmmm...love it.

    SvaraRadera
    Svar
    1. HAHAHA!!!
      Jag är ledsen Ann-Sofie men just den här Lonesome George kommer att bo här hemma hos mig ett tag :) Men om han har en trillingbror någonstans så kan ju vad som helst hända ;)

      Radera
  5. Åh, så fint. Själv klickade jag hem Dark Horse och French Roast igår kväll. Tänkte köpa den här också men ångrade mig i sista sekund. Dumt, nu ångrar jag att jag ångrade mig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, jag vill också klicka klicka klicka hem fler av deras lack. Men som jag skrev i nån kommentar här ovan så måste jga leta lite fler pantburkar först :)

      Radera
  6. Haha! Den här satt jag och dregglade över hos nån annan bloggare tidigare idag!
    Den är superfin! Vill ha!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, vem mer visar den här idag? Kan inte få nog av Lonesome George så jag tittar gärna på fler bilder :)

      Radera
  7. Så vackert det är! Nu fick jag också lite habegär =)

    SvaraRadera
  8. Underbart fint! Grönt+holo är ju en enorm kärlek i mitt hjärta! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och det är det i mitt hjärta också tydligen :)

      Radera
  9. Svar
    1. Och som så många andar lack är det mycket finare i verkligheten :)

      Radera
  10. Åh! Det där hade jag på tassarna igår och jag håller med dig på alla punkter! Det var en fin present du fick:) Och så kan jag ju passa på att nämna att Annie som har Cirque är väldigt mån om sina kunder och servicen är alltid på topp. Snabb leverans också;) /Anna-Klara

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh... Nu vill jag bli en av Annies återkommande kunder! En vacker dag ska jag bli det också :)

      Radera
  11. Det låter som om George är i gott sällskap och trivs alldeles förträffligt hemma hos dig :D

    SvaraRadera
  12. Underbart med sådana vänner:) Och ett urtjusigt lack!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag måste ha samlat på mig en hel del karma genom åren som hittat så fina nagellackvänner.

      <3

      Radera
  13. Underbar gåva och ett riktigt snyggt lack :)

    SvaraRadera
  14. Å wow vad fint och snällt av henne :)

    SvaraRadera
  15. Svar
    1. Hahaha, hunk! :)
      Dagens första leende (klockan är ju 00.43) :)

      Radera
  16. Vad fint, jag fick glansöga av det här inlägget!!! Underbart lack, trillingen får flytta hem till mig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis så kände jag när jag såg Lonesome George första gången :)

      Radera