söndag 21 april 2013

Nail Art Sunday: Striking Blue

Igår skrev jag ju att jag skulle visa upp manikyren som prydde mina naglar under nagellacksträffen i fredags - och här är den! :) Efter att flera av tjejerna som skulle gå på träffen visade upp sina skitsnygga manikyrer så kunde ju inte jag vara sämre så jag letade inspiration och hittade en snygg GelLack-manikyr på Facebook som kändes helt rätt. Så jag skred till verket :)

Dagens bidrag till LeLacks Nail Art Sunday är alltså... Stricking Blue! Jag är riktigt riktigt nöjd med hur slutresultatet blev och även om det var en hel del pill med att få glitterlacket där jag ville ha det så var det så värt det när jag såg slutresultatet. Jag är faktiskt så nöjd med den här manikyren att jag fortfarande bär den och nog inte kommer att byta för än tidigast imorgon. Jag måste absolut börja leka lite mer med mina nagellack om det är det här som blir resultatet :)


Det är en enkel manikyr men det tar ju lite tid att fixa och trixa ändå. Börja med en basfärg, jag valde neonblå Splish Splash från China Glaze, och lägg sedan ett glitter längst upp på nageln, jag tyckte Twila från Zoya passade bra. Jag försökte få en droppande gradienteffekt vilket jag tycker att jag lyckades med helt ok. Sedan tog jag min vita Art Liner från Depend och gjorde två små välvda sträck. Vänta tills dina sträck är ordentligt torra och lägg sedan ett flödigt lager med topplack. Väntar du får kort tid eller tar för lite topplack på penseln så är risken stor att du smetar ut dina snygga sträck och manikyren kan bli "förstörd".


Jag var så nära så nära att glömma att ta en bild på lacken tillsammans vilket jag borde har lärt mig vid det här laget att komma ihåg. Tydligen har jag dock pillat lite för mycket på vitbalansen så bilden ser lite blaskig ut... En olycka i arbetet, kan vi bestämma oss för att det är det är? :) 

China Glaze Splish Splash, Zoya Twila, Depend vit Art Liner

Nästa vecka är det det tema hos LeLack igen och jag är faktiskr taggad på vår nästa utmaning. Angelica brukar vara bra på att komma på olika teman (hallå Operativsystem!) så det blir säkert något skoj den här gången också. Men titta gärna in på bloggen igen innan dess ;)

 
// Sleepy Elin 

24 kommentarer:

  1. Suverän manikyr. Jag får väl ta och härma dig igen ;)

    SvaraRadera
  2. Vad fint det här blev! Tycker alltid det är lite svårt att lägga glittergradient nära nagelbanden då det är så jobbigt att göra rent :/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu måste jag erkänna att jag inte städat något alls när jag la glittret inne vid nagelbanden utan körde på försiktighet istället. Efter ett halvårs ständigt lackande så behöver jag faktiskt inte städa särskilt ofta längre (om jag inte svampar så klart) :)

      Radera
  3. Skitsnyggt! Ser galet proffsigt ut...

    SvaraRadera
  4. Väldigt snygg. Gillar att glittret är mot huden hellre än mot den fria kanten, detta känns mer nytt och spännande! Och de vita linjerna är perfekta :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket! :)
      Jag brukar oftast köra på glittriga tippar men ibland måste man ju testa något annat. Och jag måste absolut göra det här oftare :)

      Radera
  5. Wow, sååå snyggt och läckert. Du är ju såååå duktig. :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack!
      Jag tycker vi båda har skitsnygga manikyrer den här helgen :D

      Radera
  6. Så snyggt! Passade ju superfint med sminkningen du visade upp för ett tag sen, förstår att du måste ha varit supernöjd! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket!
      Ja, eftersom naglarna blev blå så kändes en blå sminkning till helt rätt. Och det matchade riktigt snyggt :)

      Radera
  7. Åh wow! Rikigt, riktigt snyggt! Absolut tillräckligt imponerande för en nagellacksträff.

    SvaraRadera
  8. Jättesnyggt! Nu blev jag så där inspirerad igen. Mer nailart av Elin tack. ;)

    SvaraRadera
  9. Väldigt fin manikyr:) Sitter i detta nu och klurar på vilket tema som ska gälla inför söndag, ska nog komma på något spännande;)

    SvaraRadera
  10. Hello theгe, You've done a great job. I will certainly digg it and personally recommend to my friends. I'm confident thеy will be benefiteԁ
    from this web sіte.

    Hеre is mу pаgе - Same Day Payday Loans

    SvaraRadera
  11. Еxcellent blog here! Also yοur wеb
    site loads up fаst! What hοѕt aгe you using?
    Cаn I get уour аffilіate link tο your hoѕt?
    I wish my ωeb site loaded up aѕ faѕt as уours lol

    Feel freе to surf to my blog :: New Bingo Sites

    SvaraRadera