lördag 20 april 2013

HM "Nerd"

Jag måste erkänna att det tog sin lilla tid innan jag förstod vad man skulle med ett nude-lack till, och då hade jag ändå några i min samling så som OPI Don't Pretzel My Buttons och Skull & Glossbones (lite mer åt det grå hållet, jag vet) men det var faktiskt inte för än jag testade Nerd från HM som jag FATTADE poängen. Om man hittar just det lacket som passar ens hudton så är det hur snyggt som helst ju!

Ja, i vissa avseenden så avslöjar jag hur pass nytt mitt nagellacksnörderi är. Men alla har vi väl varit nya lacknördar någon gång och nu råkade det bara bli så att jag startade en blogg ganska tidigt under mitt intresse eftersom jag för första gången på väldigt länge hade tid över för något annat förutom att jobba. Man kan väl säga att jag gick från att vara McDonald'sberoende till att bli nagellacksberoende :) 


För att jag skulle få Nerd opakt så behövdes endast två lager lack vilket gör att Nerd inte bara är ett perfekt nude-lack utan också ett riktigt bra underklädeslack eftersom det inte kräver så många lager. Jag la ett lager Seche Vite för att få upp glansen lite vilket också gjorde att det torkade lite fortare än vad det skulle gjort annars. 

HMs lack fortsätter därmed att imponera och de borde vara riktigt stolta för många av de nagellack de säljer är i trendiga färger och till ett sådant pris att även en fattig student har råd att unna sig ett par och vara fin om tassarna. Och nu är det ju snart studenttider också och då lär nog HM slå på stort gissar jag. För hur snyggt är det inte att matcha nagellacket med accessoarer eller detaljer på studentklänningen?


Okej, den här gången så är ju betygen ännu mer på känsla än annars eftersom det var just den här nyansen som passade min hudton. Eftersom det här lacket inte alls passar min syster tex så ska ni nog inte springa till HM och tro att det är det här lacket som ska lösa alla er underklädesproblem bara för att det blev så för mig. Men ni kan ju kika på det iaf ;)


Färg: 5/5 
Applicering/formula: 5/5 
Elins betyg baserat på "känsla": 5/5 


// Sleepy Elin 

6 kommentarer:

 1. Håller med, när man hittar det "perfekta" nudelacket så är det lycka! Jag ska leta mer. :)

  SvaraRadera
 2. En bra färg på dig helt klart. Tycker dock att Nude-lack tjänar bäst som underkläder och som bas för glitter.

  SvaraRadera
 3. Det där är ett av mina favoritlack! Inte som underkläder, inte som bas, bara som det är. Jag tycker verkligen att Nerd är så himla fint! (Jag råkar dock vara väldigt svag för nudelack, så det är kanske inte så konstigt - men Nerd är i alla fall det allra bästa jag har hittat).

  SvaraRadera
 4. Jag har kikat och letat och äntligen hittat det! Nu är frågan om jag ska köpa... Ska swatcha Nordic Caps nudelack först ;)

  SvaraRadera
 5. Snyggt! Undrar om det funkar på mig också... Har inte testat min nörd än :)

  SvaraRadera
 6. Själv har jag inte hitta rätt på nudefronten än. Det här ser ut att passa dig perfekt dock! Jag testade att lägga holoöverlack över ett nudelack och tyckte det blev riktigt läckert.

  SvaraRadera