måndag 15 april 2013

China Glaze "Blue Iguana"

Veckorna går så fort och jag känner inte att jag hinner med alls längre. Dagarna känns korta (vilket är konstigt då det är ljust ute längre) och räcker inte alls till för att göra allt det jag vill göra OCH allt det jag måste göra. Jag behöver helt enkelt ha lite bättre pli på mig själv tror jag, men hur får man det?

Summan av min "tidsbrist" är att jag denna Blå Måndag tänker visa ett lack som visserligen gör sig riktigt vackert på bild men som jag inte tyckte om alls, Blue Iguana från China Glaze. Jag vet inte vad det är med mig och just den här nyansen av blå... Jag köper dem tydligen ganska ofta men det är sällan som jag tycker att de är snygga på naglarna. Det är helt enkelt inte min kopp te och jag får helt enkelt inse det. Nåja, även lack som inte faller en i smaken måste ju visas upp, de kanske är precis vad någon annan letar efter.


Varför gillar jag då inte Blue Iguana? Tja, det har sina orsaker. För det första så är det ni ser på bilderna resultatet av fyra lager vilket är ett för mycket för att det ska kännas ok. För det andar så kryper det bort från tipparna trots att jag wrappat dem med både lacket och Seche Vite. Och jag avskyr verkligen när lacken kryper bort från tipparna på det där viset :( Och torktiden för fyra lager lack... ja, det tar ju sin lilla stund.

Sen så kanske min motvilja grundar sig lite i att penseln var felklippt. 1/4 av stråna var någon mm kortare än de skulle vara vilket resulterade i att det blev ganska svårt att lacka. Jaja, jag ska sluta skriva om min ovilja, jag vill ju inte färga er allt för mycket med mina "bekymmer".


Kommer jag använda det här lacket igen? Nej, det kommer jag inte. Faktum är att det redan ligger ute till byte i Facebook-gruppen Lacka - Byt. Jag är snabb som en kobra ;)

Om ni vill titta på fler blå nagellack så klicka er vidare till Lindas Nailorama, hon har samlat massor av dem på sin blogg.


Färg: 4/5 
Applicering/formula: 3/5 
Elins betyg baserat på "känsla": 2/5 


// Sleepy Elin 

8 kommentarer:

 1. Lol,jag har samma problem som du att dagarna är för korta,trots att det är ljusare ute. Vet inte var tiden tagit vägen....Gissar att det är en slags obalalans i och med att våren tog extra lång tid på sig att komma,men bara min lilla teori ;-)
  Lacket då,jo jag tycker det är snyggt,men jag förstår att det inte är din kopp te,för den passar inte mig heller...Men fin att titta på,för som vanligt är dina bilder superbra :-D

  SvaraRadera
 2. Tråkigt med borsten! Jag älskar Blue Iguana! Tycker det är så fint.

  Och jag håller med om att dagarna känns korta. Har svårt att hinna med allt jag vill.

  SvaraRadera
 3. Tycker det är en härlig färg, men man ser att det inte vill täcka helt ut på tipparna, vilket är väldigt synd för jag gillar nyansen annars.

  SvaraRadera
 4. Det är snyggt, men inget WOW liksom.
  Hoppas du får ett lyckat byte!

  SvaraRadera
 5. Fint lack men jag tycker inte heller att det är jätte wow.

  SvaraRadera
 6. Åh wow, verkligen grym finish!

  SvaraRadera
 7. åh, insåg just att jag inte ens testat mitt än..!

  SvaraRadera