onsdag 24 april 2013

HM "Lady Luck"

Idag är ingen vanlig dag för idag är det både Grön Onsdag hos Vacker & Underbar OCH dagen då en av mina allra bästa vänner ska bli mamma för första gången! Jag valde därför att visa det duokroma lacket Lady Luck från HM eftersom hon behöver all tur hon kan få :) Det har verkligen varit en speciell graviditet för mig eftersom hon är den första av mina nära vänner som blir mamma och jag har tänkt på henne och hennes blivande familj tusen gånger sedan den där dagen i december när hon berättade för mig att hon var gravid.

Nagellacket då? Jo, det är ett av de få duokroma lack jag har men eftersom jag inte tyckte om Oil Slick så var jag ganska tveksam till det här lacket - men det överraskade mig :) Nu är det inte det mest häpnadsväckande lack jag stött på men för att vara duokromt är det ju helt ok, haha. Tyvärr så hade jag riktiga problem att få fram det duokroma på bilderna men jag tror att ni kanske kan ana en hint av blått lite här och var bland det gröna..?


Nåväl, även om jag inte fick fram det duokroma i bilderna så fick jag iaf fram exakt hur massivt glansigt det är! Nu har jag iofs SV ovanpå tre lager av Lady Luck men det hade egentligen inte behövts utan var mest bara för att det skulle torka snabbare är den normala torktid det annars har. Lättapplicerat som tusan är det också och formulan är precis så där lagom, precis så som jag vill ha den.


Färgen är snygg och formulan är underbar men ändå klickar vi inte, Lady Luck och jag. Helt ok lack om inget annat passar men jag tror nog att det här blir ett lack som får stå och vara vackert i min samling istället för att bäras. Men men, idag har jag annat att fundera på och tänker inte grubbla över varför det här lacket inte föll mig på läppen. För idag så blir min vän mamma och DET är så mycket större än allt annat!

Färg: 5/5 
Applicering/formula: 5/5 
Elins betyg baserat på "känsla": 3/5 


// Sleepy Elin 

7 kommentarer:

 1. Läcker duokrom effekt, och jo jag kan ana den. :-)
  Håller också tummarna för att allting ska gå bra för din vän idag. :-)

  SvaraRadera
 2. Jag älskar Lady luck! Jag har en back up flaska tillochmed ;)
  Tycker det är så himla vackert och jag älskar finishen!
  Hoppas allt går bra med din vän, och jag håller tummarna :D <3

  SvaraRadera
 3. Älskar detta lacket. Angående duokroma lack så testa ditt HITS lack! Jag gillade inte duokroma lack innan jag själv hade på ett ordentligt på naglarna. Nu köper jag knappt annat :D

  SvaraRadera
 4. Jag gillar det här, men har fortfarande inte köpt det.

  SvaraRadera
 5. Lady Luck är väl en av de "snällare" kromatiska lacken, där effekten inte är så tydlig. jag gillar den väldigt mycket oavsett:)

  Förstår att du är på spänn idag då, för att inte tala om den blivande mammman:)

  SvaraRadera
 6. Har inte fattat storheten med detta, vill väl ha mer effekt antar jag. Nyansen är fin dock! Och jag hoppas det gick bra med din väninna!

  SvaraRadera