tisdag 2 april 2013

EOTD - Korallrosa

Jag kan verkligen inte se normal ut på bilder som
visar hela ansiktet så ni får stå ut med lite
överdramatisering ;)
Jag har inte sminkat mig på hela påsken och därför har ni inte fått någon Eye Of The Day heller men idag är det vardag igen och tja... jag var sugen helt enkelt :) Egentligen har jag ju ingen direkt anledning att sminka mig eftersom jag inte har något mer spännande inplanerat än en vända till posten men vad gör jag inte för er läsare?

Även om jag var sugen på att sminka mig så gjorde jag inget avancerat öga idag utan experimenterade lite med min foundation istället. Jag har riktigt röda kinder (och näsa, och haka, suck) som jag gärna vill tona ner när jag sminkar mig och jag har ingen concealer som jag tycker riktigt passar för jobbet - så efter lite tips från internetvänner på Facebook så testade jag att applicera min vanliga foundation med bareMinerals concealerborste på dessa ställen för att få extra täckning. Och jag tror att det faktiskt kan vara tekniken för mig... Åh, det vore underbart att slippa köpa en concealer och istället klara sig på de produkter jag redan har. 


Som sagt, ett väldigt enkelt öga idag med endast Cosmopolitan (tack syrran!) på locket och sen Muffin som en liten highlighter under brynet. Cosmopolitan är verkligen hur snygg som helst så jag har en känsla av att den kommer användas flitigt den närmsta tiden :)


Jag har använt:
 
Ansikte: 
Bare Minerals Prime Time
Bare Minerals SPF 15 Foundation Fairly Light N10
Bare Minerals Original Veil
Bare Minerals All-Over-Face Color Warmth

MUS MS Cosmopolitan (använd som blush)

Öga:
MUS Eyeprimer Clear
 

MUS MS Cosmopolitan
MUS MS Muffin

MaxFactor Masterpiece Max Mascara
RIMMEL Dark Brown Eyebrow Pencil
 

LUMENE Eyebrow Shaping Wax


Läppar:
MUS Wobble// Sleepy Elin 

7 kommentarer:

 1. Du har så cool ögonfärg! Min dotter har också en mörkare ring ytterst på iris, men inte lika uttalat som din. Jag tycker det är så fint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket! Den komplimangen sparar jag och tar fram en regnig dag :)

   Radera
 2. Alltså jag har sagt det förut och jag säger det igen. Dina ögon Elin!!! Galet fina!

  SvaraRadera
 3. Jättefin sminkning och färgerna går så bra ihop med din ögonfärg!
  Ja att ta ansiktsbilder framifrån är det värsta jag vet, blir nästan alltid lite i profil. Men du lyckades bra, jag tycker det blev en bra bild på en söt tjej :)

  SvaraRadera
 4. Underbar makeup till din ögonfärg! Jag älskar när du kan bryta av med att skoja till det lite, bara kul. :-)

  SvaraRadera