tisdag 16 april 2013

Dollish Polish "Coitus"

Det är tisdag & jag känner för Coitus!

... Alltså, jag känner för att visa er Coitus, ett av nagellacken ur idiemärket Dollish Polish The Big Bang Theory-kollektion ;) Jag älskar verkligen namnet på det här lacket, det är lätt att hitta på skärmt om det och sen så är det både sterilt och snuskigt på samma gång. Förutom namnet så gillar jag lacket en hel massa också så klart, kolla vad fint de olika färgerna på glittren gifter sig!

Coitus består av små ljusrosa och ljusblå glitter samt lite större guldiga hexagoner i en klar bas. Och det är så tjusigt! Trots att jag gjorde några testswatcher på nagelhjul kunde jag inte bestämma mig för vilket underklädeslack som skulle visa upp Coitus bäst så jag gjorde vad alla riktiga nagelbloggare skulle göra - jag målade naglarna i både vitt och svart så att ni får se det i lite olika skepnader :)


Hur var Coitus att applicera då? Jo, helt okej faktiskt :) Jag har ofta problem med att glittren hamnar lite ojämnt på naglarna när jag lackar med just den här sortens layering-lack och som ni ser blev det en halvkal fläck på långfingret också. Men jag behövde inte dutta något utan det vara bara att måla på. Torktiden har jag inget att klaga på heller. Nu körde jag iofs bara med ett lager Coitus men jag tyckte det räckte. På med ett flödigt lager SV bara och naglarna blir blanka och fina :)


Även om det här var en kollektion som jag bara var "tvungen att ha" så kommer jag absolut att använda det här lacket igen, det är urtjustigt och förtjänar att bäras! Och vem vid sina sinnes fulla bruk kan tacka nej till Coitus? 

;)

Färg: 5/5 
Applicering/formula: 4/5 
Elins betyg baserat på "känsla": 4/5 


// Sleepy Elin

10 kommentarer:

 1. Bling, bling:) ser bra ut med båda varianterna fast personligen föredrar jag det svarta:)

  SvaraRadera
 2. Åhh det är ju såååå snyggt Coitus!! Gillar det både på svart och vitt faktiskt...:-)

  SvaraRadera
 3. Superfint och jag älskar namnet! :-)

  SvaraRadera
 4. Jättefint! Jag föredrar glittret över svart dock, det ser ut som att färgerna kommer fram lite mer då. :)

  SvaraRadera
 5. Älskar inspirationen till lacket, namnet och färgen på glittret, men inte själva lacket... Är inte så förtjust i glitter i klar bas tyvärr. Tänker för mkt på borttagningsprocessen ^^

  SvaraRadera
 6. Gillar det mest över svart. MÅSTE verkligen testa mitt ex snart!!! <3 Sheldon!

  SvaraRadera
 7. Snyggt på både vitt och svart! Möjligen är det något mer imponerande på svart.

  SvaraRadera
 8. Älskar namnet, men näe det var inte ett lack som föll mig i smaken. Alls. Har du penny penny penny också? Har för mig att den hette så och att den såg fin ut på flaska :)

  SvaraRadera