söndag 7 april 2013

EOTD - Rosa

Igår eftermiddag så var jag och träffade några nagelllacksintresserade tjejer som jag lärt känna via Facebookgruppen Lacka - Byt... och när man ska träffa nya människor för första gången så vill man ju göra ett bra intryck - så jag sminkade mig i rosa för jag tycker det bara är så snyggt och så JAG.

Det blev iaf en riktigt lyckad träff och jag tror att det kanske finns blivande vänner i den gruppen. Jag kan räkna de vänner som jag umgås med på en hand men vi får se vad som händer :) Vi träffades på Teaterbaren i Kulturhuset och jag tyckte om atmosfären riktigt mycket. Jag har inte tänkt på att man kan gå dit och fika eller äta lunch men jag kommer nog gå dit fler gånger nu när jag "upptäckt" stället.

Iaf, gårdagens öga:


Ser ni vad snygga ögonbryn en är? Jag tror det är dags att recensera Eyebrow Shaping Wax från Lumene nu... :)
 

Jag har använt:
 
Ansikte:
Bare Minerals Prime Time  
Bare Minerals SPF 15 Foundation Fairly Light N10
Bare Minerals Original Veil
Bare Minerals All-Over-Face Color Warmth
Loréal Blush True Rose

Öga:

MUS Eyeprimer Clear 
MUS MS Yaya
MUS MS Cotton Candy
MUS MS Muffin
MUS CS Babydoll
MaxFactor Masterpiece Max Mascara
RIMMEL Dark Brown Eyebrow Pencil 
 
LUMENE Eyebrow Shaping Wax

Läppar:
Dior Addict Ultra-Gloss nr 267 Pearl 

 

// Sleepy Elin 


Och så en bonus eftersom jag ALDRIG kan se normal ut när jag tar bilder på mig själv...


7 kommentarer:

 1. Haha, jag gillar bonusen!! :-)
  Superfin sminkning igen, du får mig verkligen att bli mer inspirerad för makeup.
  Låter himla skoj med en lackträff, jag önskar jag hade kunnat vara med någon gång.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, bonusen är... intressant :)
   Och tack så mycket. Det är så mycket roligare att sminka sig om man bara använder lite färg ibland. Gjorde jag bara bruna/guldiga/svarta sotningar så skulle jag snabbt tappa mitt sminkintresse tror jag.

   Radera
 2. Superfint! Jag tittar på bilderna och tänker "Hm, om man skulle prova att sminka sig lite mer" sen ser jag listan på allt du använt och inser att jag inte skulle ha en aning om hur jag skulle göra, haha. Lite tutorials kanske? ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men inte behöver du använda alla de produkter jag som använder bara för att du vill ha lite mer färg på ögonlocken! Jag använder massor med saker som man egentligen klarar sig utan...
   När det gäller en sminktutorial så känner jag mig tyvärr inte så komfortabel eftersom jag bara hobbysminkar mig och faktiskt inte har mer "utbildning" än en 60-minuterskurs hos MUS för 11 år sedan. Men kanske... Man ska aldrig säga aldrig!

   Radera
 3. Jättefin make up! Rosa är verkligen en härlig sminkfärg!:) Vad roligt att ni hade trevligt, det är verkligen härligt hur många fantastiska människor man träffar via bloggar. Ja okej det här var ju via facebook, men du förstår hur jag menar:)

  SvaraRadera
 4. haha älskar sista bilden :) Jättefint med rosa :)

  SvaraRadera
 5. Jättefint! Hihihi sista ^^ Jag vaknade till lite..!

  SvaraRadera