måndag 1 april 2013

Color Club "Wicked Sweet"

Nu ska ni få en anledning att plocka fram solbrillorna för första gången det här året (eller har ni redan plockat fram dem kanske?) - för visst sticker färgen lite i ögonen? Ni kan ju tänka er hur det var att sitta och skriva det här inlägget och kika upp på skärmen efter stavfel då och då (ja, jag tittar på tangenterna när jag skriver)...

Nåja, det är Blå Måndag hos Lindas Nailorama så vad gör det att det sticker lite i ögonen när man får (försiktigt) titta på ett sånt här tjusigt nagellack? Wicked Sweet från Color Club bjuder verkligen till och detta turkosa neonlack är hur snyggt som helst! 

Eftersom det är ett neonlack så torkar det så klart matt men jag gillar ju glansiga lack så jag struntade helt i att ta bilder på hur det ser ut matt :) Istället gick jag all in med Seche Vite och det är resultatet av det som ni får se idag.


Hur funkar det att applicera då undrar ni? Jo, första lagret blir ganska skirt men man ser ändå att det kommer att kunna bli opakt av sig själv utan problem och det blev det också efter tre lager. 

Färgen är som sagt en lysande blå som skimrar mot turkosblå och jag ser verkligen det där superblå vattnet som jag (än så länge) bara sett i reklamer framför mig. Ni vet säkert vad jag menar... Något annat som är värt att nämna är att detta lack, och alla andra lack i Wicked Sweet-kollektionen, är parfymerade att dofta som godis! Jag kan inte säga vad just Wicked Sweet luktar som men... syntetiskt blåbär kanske? Det doftar dock om naglarna i flera timmar trots att man lägger överlack så ni vet... :)


Även om det är skoj med doftande nagellack så tycker jag att det här lacket doftar lite för mycket. Är man känslig finns det nog risk för huvudvärk tyvärr... Färgen tänker jag iaf inte klaga på för den är ju fenomenal! Allt som allt så är det ett snyggt lack som jag absolut kommer använda igen. 

Färg: 5/5 
Applicering/formula: 4/5 
Elins betyg baserat på "känsla": 4/5 


// Sleepy Elin 

13 kommentarer:

 1. Underbar färg verkligen, den syns och det gillar jag! :-) Men jag vet inte hur jag skulle ställa mig till nagellack som doftar, har inget, så jag måste nog äga ett sånt innan jag kan svara på vad jag tycker om det....;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hm... dina lack från Sminkan råkar inte dofta då? För Annefia verkar ju fått doftande lack av Sminkan så jag tänkte dina franken kanske också är det? :)

   Radera
 2. Åh, så snygg! Den är borde jag kanske ta att skaffa mig.

  SvaraRadera
 3. Åh jösses vilket underbart lack :-)
  Har velat skaffa lack ur den här kollektionen länge,och nu blev jag supersugen:-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har tydligen lyckats samla på mig två lack ur den här kollektionen utan att ha en aning om det, även Rasberry Rush bor här hos mig nämligen. Det lacket har jag dock inte testat än.

   Radera
 4. Vilken härlig blå! Det här åker nog in på önskelistan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det förstår jag, den turkosblå färgen är verkligen magnifik!

   Radera
 5. Doftande lack är inte min melodi men det här var förbannat fint. Nu är det uppe på min wish list!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, för rätt färg så spelar det kanske inte någon roll att det doftar? :)

   Radera
 6. Åh wow! Vilken underbar neonturkos färg!

  SvaraRadera
 7. Anneli Årsta6 april 2013 21:26

  Åh, det är en härlig färg men jag gav bort min flaska efter test för att den var så "vattnig" -jag behövde åtminstone tre lager för att det skulle bli täckande... Men så snygg på dina naglar!!!

  SvaraRadera