lördag 13 april 2013

Darling Diva "Unicorn Bath"

Det går alldeles för långt mellan gångerna som jag visar indie-lack här på bloggen så jag tänkte att jag skulle plocka fram ett riktigt snyggt åt er att titta på denna lördag, nämligen Unicorn Bath från Darling Diva. Ett helt underbart lack som jag borde ha visat er mycket tidigare!

Jag har alltid haft lite svårt att bestämma mig för hur jag ska applicera såna här glitterlack med riktigt skir bas. Jag har gjort misstaget att tro att de ska bli opaka av sig själva så många gånger att jag tog det säkra före det osäkra och valde att lägga Unicorn Bath över ett vitt lack för att slippa VNL men ändå får rätt känsla för hur det ser ut. 

Det blev väl ganska hyfsat eller hur? Jag köper normalt vis inte den här sortens lack alls, dvs glitterlack med en skir bas, eftersom jag inte kan hantera dem riktigt och eftersom jag har så svårt när inte glittren fördelar sig jämnt. Den här manikyren tog alltså en hel del tid att göra eftersom jag pillade med glittret som en galning... :)


Unicorn Bath är alltså en skirt mjölkblått lack med rosalila skimmer i samt vita, silvriga och mellanblå hexagoner. Ett helt otroligt vackert lack och jag tycker att namnet passar utmärkt. Det är som sagt lite pilligt att få glittret jämnt fördelat över nageln så jag tog två lager (ovanpå ett vanligt vitt lack) för att få både lite djup men också fler hexagoner. Jag la även ett lager SV och trots att det blev två ganska tjocka lager med Unicorn Bath så var torktiden normal.


Jag tycker verkligen att det här lacket är hur snyggt som helst och jag önskar att jag burit det lite längre än vad jag faktiskt gjorde när jag väl hade den. Men å andra sidan har jag ju massor med lack kvar så jag kan bära den igen och igen... och igen :) Men då ska jag nog välja ett ljusblått lack som underkläder tror jag för att verkligen få uppleva lacket sås som det ser ut i flaskan. Ja, så tänker jag göra.

Färg: 5/5 
Applicering/formula: 4/5 
Elins betyg baserat på "känsla": 4/5 


// Sleepy Elin 

7 kommentarer:

 1. Gillar det här super mycket! Tycker alltid appliceringen är lite små jobbig med Darling Diva glitter (kanske med andra stora glitter också men det vet jag inget om) men det är så himla värt det i slutändan :)

  SvaraRadera
 2. Detta är jättefint. Har själv lagt det över ljusblått lack och det är en bra kombo:)

  SvaraRadera
 3. Åh den är sååååå snygg, den står på min önskelista sedan en tid tillbaka, loooove! :-)

  SvaraRadera
 4. Verkligen jättesnyggt! Jag har inget lack som ens påminner lite om det här.

  SvaraRadera
 5. Har en tendens att tycka vitt blir plastigt och tråkigt men med denna layeringen ser det inte ett dugg tråkigt ut:)

  SvaraRadera
 6. Jag tycker det blev skitsnyggt!

  SvaraRadera