tisdag 2 april 2013

Tutorial: It's Raining... Glitter!

Dags för en snabb tutorial igen då. Jag vet inte om det kan bli så mycket enklare än så här (om man inte väljer att göra prickar då) så vill ni ha något festligt men inte lägga ner alldeles för lång tid kanske det här kan vara något att testa.


1. Måla naglarna i en grundfärg
2. Använd en nail art pensel (eller Depends Art Liners som jag gjorde) och måla mjuka steck från tippen och upp mot nagelroten. Gör strecken olika långa och olika fylliga för bästa effekt. 

PAUS - vänta tills lacket torkat någorlunda 
3. Använd en nail art pensel och gör linjer med ett glitterlack ovanpå de streck du redan gjort. Du behöver inte göra ovanpå alla streck eller lika högt upp, testa dig fram. (Jag gjorde 4-6 glitterstreck per nagel.)
PAUS - vänta tills lacket torkat någorlunda  
4. På med ett topplack och du är färdig!


// Sleepy Elin 

7 kommentarer:

 1. Jag ska definitivt prova det här. Jättesnyggt! :)

  SvaraRadera
 2. Det här ska jag med testa, jättesnyggt! Älskar dina tutorials :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att höra att du gillar mina tutorials. Ibland så tycker jag de känns lite för enkla... men å andra sidan så är de nog inte det för dem som inte håller på så mycket med nagellack och nail art i synnerhet.

   Radera
 3. Detta är sååå snyggt och en bra tutorial, måste testas....:-)

  SvaraRadera
 4. Hej! Jag testade denna manikyr idag, och länkade tillbaka till detta inläg såklart! Fint och inte svårt, gillas! Ska nog testa dina nyckelpigor nåndag, så sött!=)

  SvaraRadera