söndag 14 april 2013

Nail Art Sunday - Tema: Operativsystem

Det tog ett tag men det blev en nail art på LeLacks tema Operativsystem till slut. Det går ju bara inte att missa Nail Art Sunday så det var bara att sluta tycka sund om mig själv och skrida till verket. Så jag gjorde en Windows-skittle och lite color blocking...

... Om jag är nöjd? Inte till 100% men det blev ändå mycket snyggare än vad jag trodde det skulle bli. Jag är lite sur eftersom jag la topplack på långfingret för tidigt som gjorde att röda lacket drogs med och det ser lite kladdigt ut. Jag får helt enkelt ta och lära mig av mitt misstag och inte vara lika hetsig nästa gång.


Tanken med färgordningen var att titta på Windows-flaggan och lägga färgerna på den sida där de inte är representerade i flaggan och att ha de nedre flaggfärgerna på mina "yttersta fingrar" och de övre flaggfärgerna närmast flaggan.


Lacken som jag valde till min skittle är dem du ser här under. Från vänster till höger: China Glaze Innocence (under flaggan), Models Own Lemon Meringue, det turkosgröna frankenholot jag visat förut, ett blått frankenholo som jag inte visat på bloggen förut samt Essie Snap Happy.


Det var det. Nu ska jag äntligen surfa in på Bloglovin och titta vad ni andra har hittat på att blogga om och visa upp idag. Ha en fortsatt trevlig söndag allihopa!


// Sleepy Elin 

9 kommentarer:

 1. Tjusigt! Vi är lite på samma spår idag :)

  SvaraRadera
 2. Wow så snyggt,du är så himla duktig på nail art :-)
  Jag hade själv något sånt här i tankarna igår,men i guld,men nepp det blev inget alls av den varan....:-( Får vara med en annan gång.

  SvaraRadera
 3. Även om färgerna är lite för mjuka för att direkt förknippas med Windows så gillade jag din manikyr. Snyggt att du lämnade bar nagel mellan blocken:)

  SvaraRadera
 4. Snyggt!! Gillar den schackrutiga mycket! Ska försöka mig på något liknande, tack för inspiration.

  SvaraRadera
 5. Snyggt och gillade verkligen det gröna och blåa :-)

  SvaraRadera
 6. Snyggt med det blockiga. :D Kul tolkning!

  SvaraRadera
 7. Jag funderade på att göra något sånt här. Borde följt den tanken.. Tycker ditt blev fint.

  SvaraRadera
 8. Tycker det blev väldigt lyckat!

  SvaraRadera