måndag 8 april 2013

Orly "Angel Eyes"

Det är inte ofta jag visar glitterlack på bloggen men när man har Angel Eyes från Orly hemma kan man ju inte låta den stå orörd hur länge som helst. Och det kunde inte Andrea som driver Tasty Tips heller så vi pratade ihop oss och bestämde oss för att båda visa Angel Eyes idag när det är Blå Måndag hos Lindas Nailorama och allt.

Efter att ha testat Halo ur samma kollektion för inte allt för länge sedan och fått det opakt på tre lager så trodde jag att Angel Eyes skulle uppföra sig ungefär lika men jag tycker inte det gjorde det och jag är faktiskt lite besviken. Jag testade nämligen att lägga AE på ett nagelhjul och efter sex vanliga lager så var det fortfarande inte opakt! Så jag grundade med ett nude-lack inför denna lackning eftersom jag är lite ellergisk mot VNL...


... Bilderna visar resultatet av fyra riktigt flödiga lager av Angel Eyes och två ordentliga lager SV. (Egentligen skulle jag nog behövt ett till lager SV men jag orkade inte hålla på eftersom jag redan lagt sju lager...) Och som ni ser så är det kanske inte VNL men lacket har liksom krupit bort från tipparna på något underligt vis trotts att jag wrappade dem. Och är det något jag inte tycker om så är det lack som kryper iväg så här.

Färgen kunde dock inte ha varit snyggare så där är det full pott. Angel Eyes består av miljarder blå miniglitter och sen små silvrigaholohexagoner (säg det ordet snabbt fem gånger!) och den blå färgen verkligen poppar. Silverholohexagonerna ger en extra dimension till lacket som jag ändå tycker att det behöver.


Well, Angel Eyes kanske är snyggt på bilderna men så mycket mer känner jag inte för lacket tyvärr. Och tro mig, jag var verkligen beredd att älska det här lacket och ta hand om det och vårda det ömt. Nu förstår jag istället varför några valt att byta bort sitt ex. Tyvärr. Kanske blir det så att även mitt ex byts bort...

Färg: 5/5 
Applicering/formula: 2/5 
Elins betyg baserat på "känsla": 3/5 


// Sleepy Elin 

15 kommentarer:

 1. Så synd på formulan, annars är det ju ett helt underbart lack!! :-) Ska absolut ha underkläder när jag ska lacka med det här. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, glöm inte underkläder. Och helst i en blå nyans som är ganska lik den här. Hade inte du It's Up Tp Blue från Orly eller nåt..? *dåligt minne*

   Radera
 2. blått är ju som bekant ingen favorit hos mig med detta är bara så vackert:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet, hur fint som helst..! Men när lacken är jobbiga att handskas med blir jag alltid så besviken :(

   Radera
 3. Det är snyggt, men precis som dig så var vart jag lite besviken med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och visst är det synd? Man har så mycket förhoppningar och sen... "meh" :(

   Radera
 4. Jag tycker det här är väldigt vackert. Det kröp bort lite från tipparna i mitt fall med men jag bar det över ett krämlack i samma blå nyans så då syntes det inte. :)

  SvaraRadera
 5. Jag har ju faktiskt det här ståendes oanvänt sedan månader tillbaka. Men det kanske var bra för nu vet jag ju att det kan vara bra att grunda med ett annat lack först :D Snyggt som tusan är det i alla fall.

  SvaraRadera
 6. Jättevackert!! Men trist på formulan, då får det inte hamna i min samling tyvärr. Krävs det 3 lager eller mer så går det bort för mig. jag är lat...

  SvaraRadera
 7. Riktigt vackert, älskar blåmåndag :D

  SvaraRadera
 8. Vad synd att det krånglade för dig :/
  Vackert är det iaf!
  Nu har jag äntligen också publicerat :)

  SvaraRadera
 9. Det är ju så fint! Jag vill ge det en chans även fast formulan är knepig, det står på andra plats på min "måste-ha"lista! :)

  SvaraRadera
 10. Åh, så jäkla fint.. Om du ska byta bort det passar jag på att ställa mig först i kön.. ;)

  SvaraRadera
 11. Tråkigt med krympningen! Sånt kan verkligen få mig att ogilla ett lack.

  SvaraRadera
 12. Krympning är så nedrans tråkigt annars är det fint!

  SvaraRadera