onsdag 17 april 2013

Depend 355

Var det inte onsdag igår?  Det känns verkligen som det... Men vad spelar det egentligen för roll - det är onsdag och det betyder att Vacker & Underbar bjuder alla sina nagellacksvänner att delta i hennes Gröna Onsdag, weei! Jag tänkte därför visa er lite bilder på nr 355 från Depend, ett mörkare grönt skimmerlack med lite tråkig formula.

Av någon anledning känns det som att jag haft lite otur med lacken jag burit de senaste veckorna. Jag vet inte varför men det känns som jag visat väldigt många lack som jag inte tyckt så värst mycket om den senaste tiden vilket är tråkig. Eller så är det så att jag nu har testat så stor del av samlingen att jag har börjat komma till de lack som jag kanske inte känner så mycket för eftersom jag testat de flesta som jag trott skulle bi favoriter (och också blivit det). Nåväl, jag har ju en hel del bilder i arkivet så jag ska försöka blanda mellan guldkornen och de lite tråkigare (i mitt tycke) lacken.


Depend 355 är varken ett guldkorn eller ett tråkigt lack, det är ett mitt-i-mellan-lack enligt min mening. Det såg så otroligt snyggt ut i flaskan och när jag köpte det hade jag nog inte sett mer än kanske en swatch på det och nu önskar jag att jag gjort lite mer research. Lacket är otroligt skimrigt så penseldragen syns ganska bra och tyvärr är det för skirt för min smak också. Det krävdes hela fyra lager för att få det så opakt som det är på mina bilder och om man är kräsen eller har längre klor än jag kanske det skulle behövas ett till.

Bortsett från skirheten så är formulan helt ok, lacket hamnar där du är och pillar med penseln och torkar ändå hyfsat snabbt för att vara så många lager.


Jag älskar färgen - men inte att penseldragen syns. Jag älskar färgen - men inte att lacket är så himla skirt. Jag älskar färgen - men tyvärr så gör inte finishen den rättvisa och därför blir det här ett sånt där lack som kommer stå i min samling och samla damm i evigheters evighet om jag inte byter eller ge bort det. Vi får väl se hur det blir med den saken... Vissa lack är ju så fina i flaskan men inte alls på naglarna och då är det så svårt att skiljas från dem.

Färg: 3/5 
Applicering/formula: 4/5 
Elins betyg baserat på "känsla": 2/5 


// Sleepy Elin 

6 kommentarer:

 1. Nej, det här gillade jag inte. Det är nog finishen för nyansen är fin!

  SvaraRadera
 2. Färgen är fin men finishen blä. Har också haft en period med tråkiga lack. Känns som att jag inte visat något kul på länge. Får leta upp något skoj till morgondagen. :)

  SvaraRadera
 3. Tycker inte att penseldragen syntes så mycket att det störde, men jag gillade inte heller färgen speciellt mycket.

  SvaraRadera
 4. Håller med om att det är ett mellanlack. Finns nog ett liknande med samma färg men bättre formula nånstans.

  SvaraRadera
 5. Nej, förlåt men detta är inte min kopp te... Fina bilder dock! =)

  SvaraRadera
 6. Jag var faktiskt och klämde och snurrade den här flaskan i handen i måndags men det blev inte nått köp. Depend har faktiskt gjort mig besviken de senaste kollektionerna så köper hellre andra märken. Men nyansen är fin men tråkigt resultat ändå på något sätt! :)

  SvaraRadera