tisdag 23 april 2013

EOTD - Guldbrunt

Jag hittade precsi dessa bilder som jag inte visat er, det är sminkningen jag hade när jag var iväg och hälsade på min morbror i lördags. Han bor ett par km utanför Rimbo i ett gulligt litet vitt hus med röda knutar och eftersom vi ändå bara skulle sitta och prata och fika och umgås hela dagen så blev det en ganska nedtonad sminkning.

Jag har faktiskt ingen primer i ansiktet eller på ögonlocken och heller ingen mascara på bilderna och det blev ju skitsnyggt ändå. Jag har till största del använt Rusty från MUS men använde Xocoatl att skugga lite extra på den yttre delen av locket för att få lite mer djup.


Om jag inte känner för att göra nån stor grej av min sminkning är det oftast så här jag gör, lite guldbrunt och väldigt enkelt. Går tokfort att göra också eftersom man inte behöver använda så mycket olika produkter. V 

Jag har använt:
 

Ansikte:
Bare Minerals SPF 15 Foundation Fairly Light N10
Bare Minerals Original Veil
Bare Minerals All-Over-Face Color Warmth
Loréal Blush True Rose

Öga:

MUS MS Rusty  
MUS MS Xocoatl  
MUS MS Muffin 
RIMMEL Dark Brown Eyebrow Pencil 

Läppar:
Dior Addict Ultra-Gloss nr 432 Flash


 
// Sleepy Elin

4 kommentarer:

 1. Jättesnygg färg, även om jag saknar mascaran, för det gör så mycket, särskilt med dina underbara långa fransar nu, det fyller upp och inramar ögonen mer tycker jag. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag håller med om att mascara gör mycket - men det är skitjobbigt att ta bort när man har lösögonfransar :(

   Radera
 2. Den färgen gör sig så himla bra till dina ögon! :)
  Jag är mascaragalning,jag måste alltid ha mascara till mina makeuper, men med dina fina fransar tycker jag faktiskt inte ens att det behövdes. Det ser kanon ut ändå :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket!
   Jo.. *host host* mina ögon blir ju lite blåare med de här guldiga och brunare nyanserna :D

   Radera