onsdag 10 april 2013

China Glaze "Entourage"

Det blev lite panik igår kväll när jag insåg att det är Grön Onsdag hos Vacker & Underbar idag men jag inte hade förberett något grönt att visa... Men så hittade jag till slut dessa bilder på Entourage från China Glaze långt ner i bildarkivet. Det måste nog vara någon månad sedan som jag bar det här lacket eftersom tumnageln är så otroligt lång och tjusig...

... men nu ska ni får höra om hur ordningssamma Elin fungerar. Jo, så snart som jag har lackat med ett nytt lack så skriver jag alltid ner lite små tankar om det, hur många lager som behövdes, om jag använde SV eller inte, torktid och andra tankar som dyker upp. Så jag har oftast (man ska aldrig säga alltid!) riktigt bra koll på vad jag tyckte och tänkte om lacken även om det var länge sedan som jag använde det. Nu kanske ni känner att "sånt kommer man väl ihåg om man är nagellacksintresserad?" men tyvärr är det ju så att jag har guldfisksminne och behöver skriva upp ALLT. (I love post-it!)


På bilderna som jag visar upp idag så är det tre lager av Entourage och ett lager SV ovanpå det. Bland mina anteckningar hittar jag även dessa tankar: "Entourage blir opakt på två-tre lager beroende på hur tjocka lager du lägger. Det är lite långsam torktid även med SV."

Nu när jag tittar på bilderna så tycker jag att Entourage påminner om Henric från MUS som jag visade i början på februari. Entourage är dock lite ljusare och inte lika dammig i färgen så de är absolut inte dupes, det behöver jag inte göra en jämförelse för att se.


Jag känner egentligen inget speciellt för Entourage men jag gillar ändå färgen. Det är ett sådant lack som jag skulle bära om jag inte visste vad jag skulle hitta på eller om jag behöver ett "mellan-lack" efter att bara ha använt glitter och holo under en lång period. Det känns renande, som den inlagda ingefäran man får till sin sushi typ :)

Färg: 4/5 
Applicering/formula: 3/5 
Elins betyg baserat på "känsla": 3/5 


// Sleepy Elin 

6 kommentarer:

 1. En härlig grön, inget wow kanske, men den är riktigt fin. :-)

  SvaraRadera
 2. Haha! "Som den där inlagda ingefära..." Fick mig att skratta högt här på tåget. Nu sitter folk och stirrar på mig. Hursomhelst, det är ett fint lack. En härlig grön. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Jag älskar när sådant händer! Det är vid just de stunderna som världen är mer rörlig och vibrerande eftersom alla inte är stela i sitt "jag ska inte märkas"-beteende :)
   Ibland får jag för mig att jag ska sitta och le glatt hela t-baneresan bara för att smitta folk att få en bra dag :)

   Radera
 3. Jag gillade denna färgen. Somrig och fin.

  SvaraRadera
 4. Det här var en färg jag verkligen gillade! Den hade jag lätt kunnat bära bara för att den är så himla snygg!

  SvaraRadera
 5. En färg i min smak. Gillar verkligen den här glada gröna nyansen.

  SvaraRadera