måndag 22 april 2013

Depend "351"

Okej, nu blir jag trött på mig själv. Varför ser nästan alla blå lack jag köper ut så här?! Nu får det vara nog, jag vill inte ha fler skira turkosblå lack i min samling, jag gillar er inte :(

Det är alltså Blå Måndag hos Lindas Nailorama och jag bjuder ännu en gång på ett blått (turkosblått?) lack som är skirt som satan och som jag inte tycker om så värst :( Nr 351 från Depend är ett skimmerlack med lite glass flecks i och visst är det ett okej lack - men jag passar inte i färgen och har tröttnat på den av någon anledning. Jag har redan bytt bort ett gäng lack i den här nyansen och om jag inte slutar köpa dem så kommer jag få byta bort ännu fler.


För att få den så täckande som den är på mina bilder krävdes fyra lager. Jag har aldrig lagt fler lager än så någonsin och även om 351 kanske behövt ett till lager så vägrade jag lägga ett. Jag tänker att vanliga nagellacksbärande tjejer lägger två eller tre lager och låter det vara så och då ska jag också visa upp hur lacket ser ut för gemene man eftersom de är betydligt fler än oss nagellacksnördar :) 

Nr 351 är alltså riktigt skir. Det drar sig från tipparna också vilket är bland det värsta som finns tycker jag. Nu är ju inte det här lacket i närheten av hur Blue Iguana uppförde sig förra måndagen och det är jag evigt tacksam för, för det var ju hemskt. Appliceringen går dock jättebra, borsten passar formulan utmärkt och lacket hamnar bara där man lackar och rinner inte ut i nagelbanden eller har andra hyss för sig.


Det här lacket är verkligen ett mellan-lack. Ett okej lack men inte min kopp te. Jag kommer inte använda det igen så det kommer antingen få stå oanvänt på mina lackhyllor eller bytas bort. Näe, nu tänker jag gå igenom min bloglovin och titta på lite tjusigare lack tror jag :)

Färg: 3/5 
Applicering/formula: 3/5 
Elins betyg baserat på "känsla": 3/5 


// Sleepy Elin

5 kommentarer:

 1. Idag kör vi visst samma igen :-) Med ungefär samma tankar runt det. Jag gav upp och gjorde om med OPI Fly i botten för att få eländet opakt. Men nu när jag tittar på det i solen funderar jag lite hur det skulle se ut med vitt eller svart under...

  SvaraRadera
 2. Lackets färg är ju okej men inte fantastisk. Egentligen behöver man bara ett sånt här lack och då ska det ju vara en sån här som täcker på 1-2 lager och se bra ut då.
  Det är det som är det trista med depend ofta tycker jag(eller så har jag otur?!), miniflaskor och tunn formula som gör att även om man skulle gilla färgen så skulle den vara slut på max 10 manikyrer eftersom det egentligen krävs 5 lager för att få det snyggt, vilket inte jag tycker är godkänt.

  SvaraRadera
 3. Ett ok lack är det ju, inget wow, synd också att den är så skir.

  SvaraRadera
 4. Ett mellanlack. Trist att det behövs så många lager...
  Men däremot tycker jag visst att du passar i det!

  SvaraRadera
 5. Tycker det var jättefint :-D
  Alla har vi en färg vi dras till,för mig är det mycket rött,så den färgen har jag mest av.

  SvaraRadera