onsdag 10 april 2013

Sambeställning från Llarow

Ibland har nöden ingen lag. Så när Llarowe för någon vecka sedan hade 15% så visste jag att det var nu som jag skulle passa på att köpa lacket jag saknade från Dollish Polish The Big Bang Theory-kollektion. Så jag frågade om någon av mina vänner i Lacka - Byt på Facebook ville beställa med mig eftersom det kändes så töntigt att bara beställa ett endaste lack... 

... och här har ni resultatet av min förfrågan. Totalt är det 46 st lack!


Som ni säkert förstår så hade jag väldigt gärna visat er en bild på alla lacken när de inte är helt inlindade i bubbelplast men inte ens tanken på att få kika riktigt nära på dem alla kan få mig att vilja först öppna alla tokbra inslagna paket för att sedan packa om dem. 46 st lack. Nej, tyvärr.  

Några var jag dock tvungen att packa upp eftersom jag inte kunde se vad det var innanför bubbelplasten eller för att de helt sonika inte gick ner i det gröna S-kuvert som jag köpt för att skicka lacken vidare i. Några lack som jag packat upp är dock dessa:

Still Alive från Pahlish samt Dragon, St. George och Lady of the Lake från A England. 
Dreamer från HITS, Midsummers Midnight från Hare, Velvet från Jade, When Planets Collide från Emily de Molly samt Holly and Hellfire från CrowsToes

Jag inser att jag borde ha tagit fler bilder på de lack jag blev tvungen att packa upp och jag har nu lärt mig läxan till nästa gång. För faktum är att jag tyckte det var otroligt roligt att ordna en sådan här sambeställning så jag kommer absolut att göra det igen :) Jag vet inte varför, men jag tycker det är sjukt roligt att packa paket och skicka iväg dem!

... Vad sa ni? Vilket lack som jag beställde? Jag tänkte faktiskt hålla lite på det och visa er imorgon eftersom jag faktiskt inte kunnat ta någon bild än då hela bordet där mitt ljustält brukar stå är FULLT av nagellack och kuvert just nu :) Ni får ge er till tåls helt enkelt och kika in på bloggen imorgon igen ;)


// Sleepy Elin 

8 kommentarer:

 1. Iiiih mina vackra lack! (underst) :D

  SvaraRadera
 2. Du kan få vara med när jag ska sälja och skicka nästa omgång frankenlack då ;) Efter 10 paket är det inte roligt längre tycker jag ^^

  SvaraRadera
 3. EPISKT! Jag älskar Llarowe! Dock får man utrusta sig med Stora Farliga Saxen när man ska öppna lacken, men det är det ju klart värt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skojja inte! Jösses vad duktiga de varit med att packa lacken!

   Radera
 4. Hehe, inte illa. Ni slapp moms hoppas jag?

  SvaraRadera