fredag 26 april 2013

Nfu Oh "64"

Bättre sent än aldrig, eller hur? Ja, iaf om det är holofredag hos Skimmerskuggan som vi talar om :) Så idag så får ni kika på lite Nfu Oh-holo, nr 64 för att vara exakt. Det vore ju toppen om det blev två riktigt soliga dagar nu i helgen så att jag kan få testa och sen visa er China Glaze-holo igen men även om det inte skulle vara så så har jag faktiskt massor med opublicerade holo-bilder på datorn. 

Alla som känner mig via den här bloggen eller Facebooksidan Lacka - Byt vet att jag haft otroliga problem med att applicera mina Nfu Oh-holosar och nr 64 var tyvärr inget undantag. Trots att jag låter min Aqua Base (från Nfu Oh) torka i 30 min så skrynklar sig ändå lacket när jag applicerar det vilket är skittråkigt. Det har tom gått så långt att jag faktiskt inte längre hade det här lacket i min ägo. Det flyttade från min samling strax efter påsk faktiskt.


Appliceringen är alltså inte rolig alls. Det stör mig dock att man på bilderna inte kan se exakt hur rynkig tex min tumnagel blev. Om det synt lika lite i verkligheten som det gör på bilderna hade jag nog varit ganska nöjd, men så var tyvärr inte fallet. Anyhow, på bilderna är det svå lager med nr 64 ovanpå Aqua Base och toppat med Seche Vite. 

Jag älskar regnbågarna som solljuset leker fram och färgen är ännu snyggare än nr 63 som jag nyss visade. Medan nr 63 är rosa är nr 64 mer lilavilket tilltalar mig mer. Mer färg betyder oftast att jag gillar holot mer också :)


Att jag inte kommer bära det här lacket igen förstår ni säkert eftersom jag inte äger det längre och jag kommer antagligen inte att köpa några nya Nfu Oh-holosar heller. det finns så många andra snygga holos att jag tror att jag kan klara mig utan just de här :)

Färg: 4/5 
Applicering/formula: 2/5 
Elins betyg baserat på "känsla": 3/5 


// Sleepy Elin

5 kommentarer:

 1. Vad tråkigt att deras holosar är så, jag har ju varit sugen på att köpa några av dem, en hel del för den snygga flaskan ska erkännas. Men nu blir man ju inte så sugen....
  Annars är det ett väldigt vackert hololack, jag håller med dig, jag gillar holos med mer färg i. :-)

  SvaraRadera
 2. Synd på så tråkig formula,för lacket är helt underbart vackert!!!

  SvaraRadera
 3. jag fattar inte,är du allergisk mot just Nfu oh-holos eller? ^^
  Nåja. Instämmer förresten i att 64 är lite finare än 63, har själv bytt bort 63an men har kvar detta (för jag hade ju inte lika mkt problem med det)

  SvaraRadera
 4. Bilderna är alla fall fina. Jag håller dock med, det finns bättre och finare hololack idag.

  SvaraRadera
 5. Jag har bara ett holo från Nfu-Oh och jag hatar det! Det värsta hololack jag testat. Usch!

  SvaraRadera