lördag 27 april 2013

OPI "Suzi & The 7 Düsseldorfs"

Det är städdag här idag och då tänkte jag passa på att städa bland mina nagellacksbilder också. Det är inte så att jag inte gillar Suzi & The 7 Düsseldorfs, för det gör jag verkligen, det är bara det att jag inte är nöjd med hur bilderna blev :( Så sluta inte besöka mig bara för att bilderna inte är Sleepy Elin-klass idag, jag lovar att det inte ska hända så ofta!

Det finns många anledningar till att jag älskar det här lacket och det första är färgen! En underbar rödtronad lila som verkligen får mig att le när jag tittar på naglarna. En annan sak som ger lacket massor med extra pluspoäng är att det håller nästan hur länge som helst utan att chippa. När jag bar det här lacket första gången så målade jag naglarna på en onsdag (på morgonen) och tog inte bort det för än på tisdagen veckan efteråt (sent på kvällen) och lacket hade bara chippat lite lite på en endaste nagel. Och då genomlevde både naglar och nagellack otroligt mycket handtvättande och väskpackande och fick inte någon uppfräschning av extra topplack heller. Helt otroligt!För att få full täckning behövs bara två lager och jag har så klart toppat med Seche Vite som vanligt. Formulan känns lite seg så till nästa gång så tänker jag absolut tunna lacket lite innan jag använder det. Och det är väl det enda som kan dra ner betyget på det här lacket faktiskt :)

 
Jag har redan burit det här lacket två gånger så det kommer nog bli många gånger till, det har precis just den där härliga lila som jag gillar. Eller alltså, jag gillar nästan ALLA lila och den här riktigt mycket. Synd bara att mina bilder inte alls kan göra lacket rättvis :(


Färg: 4/5
Applicering/formula: 3/5
Elins betyg baserat på "känsla": 4/5// Sleepy Elin 

7 kommentarer:

 1. Supersnyggt på dig!

  SvaraRadera
 2. SÅ himla vacker färg! Det här var det enda lacket jag var sugen på ur den kollektionen,men har inte blivit att jag köpt det. Måste ta tag i det snart ;)

  SvaraRadera
 3. Älskar detta! Varför har jag inte burit det ännu?

  SvaraRadera
 4. Det ser fint ut på bilderna! Kan absolut tänka mig att skaffa, speciellt med den kvalitén. :)

  SvaraRadera
 5. En underbar färg på dig och jag tycker också om den! :-)

  SvaraRadera
 6. Detta var ju verkligen dösnyggt, och väldigt fina bilder också =)

  SvaraRadera
 7. Lila är så himla svårt att fota så att det blir som har tänkt sig. Jag gillar det här lacket det är mycket fint.

  SvaraRadera