fredag 12 april 2013

Jämförelse: Svart Holo

Jag tänkte försöka mig på att göra en jämförelse på svarta holosar. Nu har jag ju "bara" tre stycken men jag tycker det är fullt tillräckligt för att iaf göra en liten jämförelse :) 

De lacken som är med är Magia från Jade, Beyond från Color Club och Galactic Gray från China Glaze. Galactic Gray är ju inte svart egentligen utan mer väldigt mörkgrå men jag tänkte att ni kanske ville se hur den såg ut bredvid de riktigt svarta lacken.


Hur skiljer de sig i färg? Ja, Magia är svartast, det är ett som är säkert. Skillnaden syns inte lika mycket på bilden men i verkligheten så ser man det klart och tydligt. Att Galactic Gray inte är riktigt svart ser man dock tydligt på bilden. 

Hur skiljer de sig i formula? Alla tre var superenkla att applicera och ingen visade några tecken på holosjuka. Det jag tyckte var lite lustigt var att Beyond kändes lite kornig och inte alls lika slät som de andra två. 

Hur skiljer sig deras holo? Om jag skulle gissa så skulle jag gissa på att China Glaze använt sig av riktigt finmalen spectraflair till sina holos medan Color Club och Jade använt sig av lite större partiklar. Man skiljer på dessa sorters spectraflair genom att ge dem olika nummer där 14 är som mest finmalen, 25+ ett mittimellan och 35 har lite större partiklar. Det finns säkert fler sorter där ute men det är iaf dessa jag känner till.


Vilken blev då min favorit efter att ha testat dem bredvid varandra så här? Jag tycker ju Magia är snyggast eftersom den verkligen är svart medan jag gillar Galactic Grays mjukare regnbågar mer. Men ska jag se till svärtan, formulan, holot, priset och tillgängligheten tillsammans så blir det nog Beyond till slut.

Galactic Gray, Beyond, Magia

Summa sumarum blir att jag är glad att jag har alla tre, "they are not the same - they're similar!" betyder ganska mycket för en nagellacksnörd :)


// Sleepy Elin 

11 kommentarer:

 1. Grejen är att jag inte äger ett enda hololack (HUJEDAMIG! hahah) och har funderat på ett svart. Detta hjälpte väldans mycket i djungeln :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men, vad är det du säger människa?!?! ;)
   vet du, svart holo är helt underbart vackert så om det blir ett sådant du väljer så gör du helt rätt :)

   Radera
 2. Svarta holosar är så snyggt! Det här var en väldigt fin jämförelse! :)

  SvaraRadera
 3. Pssst, tvärt om ;) 35 är den största varianten och 14 är den mest finmalda. Siffrorna är helt enkelt storleken på partiklarna, 35 mikrometer tex. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, tänk så fel det kan gå när man försöker tänka och skriva och göra fyra andra saker samtidigt! Vilken tur att jag har dig som kan säga till :)

   Radera
 4. Mmmm! Har magia negra och det är så vackert!

  SvaraRadera
 5. Svarta holos ja,heeelt underbara :-D och jag äger än så länge inget! Galactic Gray är ju grått ;-) ....Men Beyond finns på inköpslistan :-)

  SvaraRadera
 6. Jag gillade det blåa i Beyond jag :)

  SvaraRadera
 7. Där lärde jag mig något nytt, hade ingen aning om att de olika storlekarna av Spectraflair hade olika siffror som representerade dem. Var genast tvungen att titta på mitt och det var visst nummer 14 på det :)

  SvaraRadera
 8. Beyond vinner som helhet för mig, inte för att jag äger de andra två men ändå;)

  SvaraRadera
 9. Kul att se! Jade är vinnaren i min bok :)

  SvaraRadera